İzmit Perşembe Pazarı’nda belediye ekipleri sordu, vatandaş cevapladı!
Gündem, 10 Nisan 2026 21:28“Sen Anlat İzmit” diyerek İzmit’i dinleyen İzmit Belediyesi ekipleri Perşembe Pazarı’nda vatandaşlarla buluştu; talep ve öneriler dinlenip kayıt altına alındı, esnafa bol kazançlar dilendi.
İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Sen Anlat İzmit” projesi kapsamında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri Perşembe Pazar alanında vatandaşlarla buluştu. Kurulan stantta vatandaşların talep ve önerileri birebir dinlenirken, iletilen tüm görüşler kayıt altına alındı. Fatma Başkan’ın selam ve sevgilerinin iletildiği programda pazar alanında ziyaret edilen pazarcı esnaflara da hayırlı ve bol kazançlar dilendi.
KALPLERE DOKUNAN ÇINAR
Göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaş odaklı hizmet anlayışı ve “Her zaman yanınızda” sloganıyla vatandaşının yanında olan İzmit Belediyesi, gerçekleştirdiği programlarla vatandaşının kalbine dokunmaya devam ediyor. Çınar Halk Masa’nın güler yüzlü ekiplerinin gerçekleştirdiği “Sen Anlat İzmit” programında Perşembe Pazarı’nda vatandaşlar ve pazarcı esnafıyla bir araya gelindi. Pazar alışverişi için Kocaeli’nin dört bir yanından gelen vatandaşların samimice duygularını ifade edebildikleri buluşmada Çınar Halk Masa ekipleri vatandaşlarla yakından ilgilenerek onların kalbine dokundu.
.gif)
TALEPLER TEK TEK KAYIT EDİLDİ SÜREÇLE İLGİLİ ANLIK BİLGİLENDİRME YAPILACAK
Pazarcı esnaflarının da ziyarete edilip dinlendiği buluşmada İzmit Belediyesi’ne her zaman ulaşabilecekleri bilgilerin yer aldığı broşürler verildi. Pazarcı esnafının büyük memnuniyet duyduğu ziyarette renkli görüntüler de yaşandı. Kocaeli’nin dört bir yanından gelen tüm vatandaşların iletmiş olduğu istek ve önerilerinin titizlikle kayıt altına alındığı buluşmada sonraki süreçle ilgili de bilgi veren Çınar Halk Masa yetkilileri “Halkımızdan aldığımız talepleri en hızlı şekilde ilgili birimlere ilerek çözümü için harekete geçiyoruz. Taleplerin gerçekleştirilmesiyle ilgili vatandaşlarımız en kısa sürede bilgilendireceğiz” dedi.
Gündem, 10 Nisan 2026 21:28
Yorumlar (0)
Sarıdoğan’dan, Büyükakın’a tepki: Şehri de nesli de mahveden sizin politikalarınız!
CHP'ye yapılan operasyon Türkiye'yi yönetenlerin çaresizliğini gösteriyor
Başkan Sezer’den Kurban Bayramı mesajı
Kule deresi yine kirli akıyor
İzmit Belediyesi’nde vezneler 31 Mayıs Pazar günü açık olacak
Başkan Çiftçi’den bayram mesajı ve davet
Ümit Özdağ'ın Meral Akşener saplantısı bitmiyor!
Mansur Yavaş'tan o iddiaya cevap: İftira
Esnafın derdi üzerinden ucuz siyaset yapmayı bırakın
Başkan Ömeroğlu yüzlerce çocuğu sevindirdi
Kocaeli’de bayram süresince hangi önlemler alındı?
Kocaeli Sanayi Odası’nda, AB desteği ile dijital dönüşüm konuşuldu
Osmanlı’dan günümüze kadar bayramlaşma fotoğrafları bu sergide
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan bayramı mesajı
Gölcükspor’un şampiyonluk coşkusuna Başkan Sezer de ortak oldu
Damacana suya bir zam daha
Vatandaştan belediyeye asfalt çağrısı
Durmak yok lüks ve şatafata devam!
Bayramda marketler açık olacak mı?
Büyükakın’dan bayram mesajı: Birbirimize yakınlaşmayı hatırlamalıyız
Kılıçdaroğlu ihraç listesi mi hazırladı?
Dolar endeksindeki zayıflık altını uçurdu
Kocaeli’nin o plajları bir kez daha geçer not aldı
Başiskele’de trafiği rahatlatacak yeni yol açıldı
Büyük tehdit altındalar ve her an ölebilirler
İzmit’teki o saldırıda esnafın zararı belediye tarafından karşılanacak
İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert sözler
Polis CHP Genel Merkezi'ne girdi
Kılıçdaroğlu'nun danışmanından al haberi!
Kütüphanelerde bayram düzenlemesi
Vali Aktaş, Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerini tebrik etti
Kurbanlık alırken dolandırılmayın!
Buraya KOBİS durağı yapılacak mı?
AKP’li Mesut Tekin’in evlat acısı
Başkan Gökçe´den Kent Bayramlaşması daveti
İzmit’te çift dizi tramvay dönemi başlıyor
Eski okul binası yeniden ayağa kaldırılıyor
İzmit’te bıçaklı cinayet
Kartepe’de bisiklet yoluna el atılması isteniyor
