Cumhurbaşkanı danışmanları Gölcük’te konuşacak!
Gündem, 07 Nisan 2026 03:58Gölcük Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan "Türkiye Yüzyılı Vizyonu" konulu program, devletin zirvesinden önemli isimleri ve kanaat önderlerini bir araya getirecek.
Gölcük, Türkiye’nin gelecek hedeflerinin ve vizyon projelerinin enine boyuna tartışılacağı kritik bir panele sahne olmaya hazırlanıyor. 11 Nisan Cumartesi günü saat 17.00’de tarihi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısı’nda başlayacak olan etkinlik, bölgedeki siyaset ve düşünce dünyasını hareketlendirecek. "Gölcük Türkiye Sohbetleri" kapsamında düzenlenecek olan "Türkiye Yüzyılı Vizyonu" konulu panel, bölge halkını ve konunun uzmanlarını bir araya getirecek.
Konuşmacılar Arasında Önemli İsimler Yer Alacak
Programın konuşmacı kadrosunda Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan ve AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Aydoğan Ahıakın yer alacak. Panelistler, Türkiye’nin yeni yüzyılına dair stratejik adımları ve toplumsal hedefleri vatandaşlarla paylaşacak. Programda Türkiye’nin gelecek projeksiyonunun yanı sıra yerel ve genel beklentilerin de interaktif bir şekilde ele alınacak.
İlçenin Kültürel Ve Siyasal Birikimine Katkı Sunacak
Geniş bir perspektifle ele alınacak olan zirveye ayrıca araştırmacı yazar Eyüp Sağcan ile Güneydoğu'nun önemli kanaat önderlerinden Mehmet Turgut da katılarak sürece dair görüş ve analizlerini aktaracak. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; ilçenin kültürel ve siyasal birikimine katkı sunması beklenen bu dev buluşmaya tüm bölge halkını davet etti.
.jpg)
Gündem, 07 Nisan 2026 03:58
Yorumlar (0)
Başkan Ömeroğlu´ndan 19 Mayıs mesajı: Bağımsızlığımıza atılan ilk adım
Körfez Yarış Pisti’nde zorlu hafta sonu
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan da 19 Mayıs mesajı geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İzmit’te forma imzalatıldı
Körfezim Eğitim Kurumları'nda gençlerin coşkusu görülmeye değerdi
Ormanya’da uçamayan leylekler aşka geldi!
İzmit’te şok ölüm! 5. kattan yere çakıldı
Başkan Söğüt: Gençlerimiz ülkemizi daha güçlü seviyelere taşıyacak
Gölcük İhsaniye’deki o çalışma ne zaman bitecek?
Derince’de Engelliler Haftası buluşması
İzmitli esnafa bayram öncesi kolaylık
İzmit Belediyesi’nde toplu sözleşme sevinci
İzmit Marina’daki Sahil Güvenlik Botu 19 Mayıs’ta ziyarete açılacak
Başkan Çiftçi’den 19 Mayıs mesajı
Anayasanın hangi maddelerini değiştireceksiniz?
Altın o rakamı görecek!
Körfezli özel sporcu Bahar yüzmede Türkiye ikincisi oldu
Büyükkakın: Çiftçimize desteğe durmadan devam edeceğiz
Kurban uyarısı: Artan et tüketimi kalbi zorlayabilir
Kurban Bayramı öncesi fahiş fiyat denetimi
Her 10 kişiden 3'ü işsiz
Başkan Gökçe’den 19 Mayıs mesajı
Kocaeli’de seracılık yaygınlaşıyor
Kocaeli vekili Yargıtay önünde fenerle adalet aradı!
Başkan Sezer: Kutlu bir gündür 19 Mayıs
Emekli ve memur maaşında yeni rakamlar
İzmit Milli İrade Meydanı’nda konser coşkusu
Darıca’daki o sokakta kapsamlı yenileme
Kuruyemiş almak bile artık lüks
Silahlı kavga ihbarında olay yerine giden 2 polis şehit edildi
İzmit Belediyesi’nden sinek mesaisi
Sanat tarihçisi Şerif Yaşar İzmit’teki o merkeze hayran kaldı!
İzmit İlçe Sağlık Müdürü Arslan öğretmen gibi davranıyor!
