AK Parti Gebze’den seri ziyaretler
Siyaset, 26 Mart 2026 14:02AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve beraberinde ilçe yönetimi, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları ile birlikte Gebze’de sosyal yardım ve destek faaliyetlerini yürüten kurum müdürlerini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, saha çalışmaları kapsamında ilçedeki kamu kurumlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.
İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, sosyal hizmetler alanında faaliyet gösteren üç önemli kurumu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyaret Durakları: Sosyal Dayanışma ve Destek
Heyetin ilk durağı Gebze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı oldu. Vakıf Müdürü Abdurrahman Tokmak ile bir araya gelen Başkan Kaya ve yönetimi, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yürütülen çalışmalar üzerine hasbihal etti.
Ziyaret programı kapsamında daha sonra Gebze Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir ve Gebze Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Mecit Keskinoğlu makamlarında ziyaret edildi.
.gif)
Sosyal belediyecilik ve devlet desteklerinin Gebze ölçeğindeki yansımalarının görüşüldüğü ziyaretlerde, Devletimizin ve Yerel yönetimlerimizin en önemli hizmetlerinden biri olan sosyal yardım çalışmaları ve misafirperverlikleri için kurum müdürlerine teşekkür edildi.
Ziyaretlerin ardından kısa bir değerlendirme yapan Başkan Recep Kaya, sosyal hizmet birimlerinin şehirdeki toplumsal huzur için kritik bir rol oynadığını belirterek, "Kıymetli müdürlerimizle bir araya gelerek yapılan çalışmalar üzerine istişare ettik. Nazik misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz," dedi.
Siyaset, 26 Mart 2026 14:02
Yorumlar (0)
Sahil Otoparkı’nda karavanlara 1 Nisan uyarısı
İşsizlerle ilgili maaş adımı
Gölcük’te eski otogarın Tır parkına dönüştürülmesine tepki
Körfez’de anlamlı sergi
Şehit Ergün Köncü’nün adı bu parkta yaşayacak
GOSB Teknopark’ta ilham veren panel
Milli gurur Kuzey Tunçelli, Los Angeles Olimpiyatları’na İzmit’te hazırlanıyor
Erdoğan, Gürlek'e sus mu dedi?
Borçlar katlandı
MHP Dilovası’nda hareket var!
Motorinde indirim bekleniyor
AKP’li belediye başkanları Ankara’da toplandı
Kartepe’de özensiz işlerin sonu gelmiyor!
Gıdaya yüzde 40 zam gelecek, dolar 52 lira olacak
GTO Meclisi’nde neler konuşuldu?
Mal varlığı araştırmasından kimler çekinir?
Başkan Söğüt Körfez GB U14 takımını uğurladı
Akın Gürlek için zor günler kapıda!
Kandıra’da Orman Haftası kapsamında önemli bir etkinlik
Gölcüklü öğrencilerin tiyatro keyfi
Tüm dünyayı tedirgin eden artış
Türkiye'nin ilk kadın sağlığı merkezi iflas etti
Türk Sağlık-Sen’de Ömer Çeker korkusu!
Gölcük renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı
Dizi müzikleri Gebze’de de yankılanacak
Tazminat davası açmak yerine çıkın hesap verin
Dilovası’nda anlamlı buluşma
Karamürsel’de yangın mağduru aileye Büyükşehir sahip çıktı
Derince 1 ay boyunca spor şölenine sahne olacak
Bir grup etnik saplantılı şımarık devlete kafa tutuyor
Kocaeli Dağcılık’tan unutulmaz kamp
İzmit Belediyesi BT uzmanı alacak
Kocaeli’de 95 projeye 1 milyar 455 milyon TL destek
Seçmenlerin yüzde 64'ü bakın ne dedi!
Çelik'ten Özel'e: Tarihimizin en çirkin dilini kullanıyor
İzmit Körfezi için örnek çevre mücadelesi
Milli maç için İzmit’teki belediye meydanına dev ekran kurulacak
İBB davasında o itirafçı baskı gördüm dedi, ifadesini geri çekti
Kağıtspor’un milli gururu Tuğçe Beder Gürcistan’daki turnuvada tarih yazdı!
