Çayırova basketbol heyecanına sahne olacak
Spor, 22 Mart 2026 15:35Türkiye Basketbol Ligi’nde zirve yarışına doludizgin devam eden Çayırova Belediyesi, Gaziantep Basketbol’u sahasında konuk edecek. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren karşılaşma, büyük heyecana sahne olacak.
Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden Çayırova Belediyesi, liderlik yarışında kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Aynı galibiyet ve mağlubiyet sayısında olan Çayırova Belediyesi ve Gaziantep Basketbol, ligin 29. haftasında Çayırova Kapalı Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Sezonun liderlik yarışını yakından ilgilendiren mücadele öncesinde hazırlıklarını yapan Çayırova Belediyesi, baş antrenör Ender Aslan’ın öncülüğünde zorlu müsabakayla ilgili çalışmalarını tamamladı. Ligin ilk iki sırasını paylaşan iki ekibin oynayacağı karşılaşma öncesinde, temsilcimiz Çayırova Belediyesi’nde tek hedef galibiyet. Sadece haftanın değil, sezonun da en kritik maçlarından olan Çayırova Belediyesi-Gaziantep Basketbol mücadelesinde, seyircisinin desteğiyle birlikte sahaya çıkacak Çayırova Belediyesi, maçı kazanarak yeniden liderlik koltuğuna oturmanın peşinde.
.gif)
TEK HEDEF GALİBİYET
23 Mart Pazartesi günü saat 20.00’da Çayırova Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka öncesinde, temsilcimiz Çayırova Belediyesi’nde herhangi bir eksik ya da sakat oyuncu bulunmuyor. Çayırova Kapalı Spor Salonu’nu dolduracak yüzlerce taraftarıyla birlikte sahaya çıkacak olan Çayırova Belediyesi, bu zorlu müsabakayı kazanıp liderliği devralmak ve daha sonrasında da yoluna kayıpsız devam ederek, şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefliyor. Sezonun en kritik karşılaşması olan Çayırova Belediyesi-Gaziantep Basketbol karşılaşması HT Spor ekranlarından da canlı olarak yayınlanacak. Çayırova Belediyesi’nden yapılan duyuruda, bu zorlu müsabakaya tüm Çayırovalı basketbolseverler davet edildi.
Spor, 22 Mart 2026 15:35
Yorumlar (0)
Halkın yüzde 74'ü adalet ve yargı sistemi kötüye gidiyor dedi
Değirmendere sahilinde estetik görünüm
Kocaeli Emniyeti’ni Bakana şikayet etti!
Yollarda bayram trafiği
İlber Ortaylı'nın vefatından önce çekilen program yayınlandı
Yalnız yaşayan Necmettin dedenin yüzünü güldüren proje
Gram altında yeni tahmin!
At sevgisi küçük yaşta aşılanıyor
Yeni vergilerden asgari ücrete yasal düzenlemeler
İzmit Belediyesinin 1 TL'lik nikah ücreti gündem oldu
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
