Başkan Çiftçi’den gençlere müjde
Gündem, 07 Mart 2026 12:48Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bugün ilçedeki gençlerle iftarda bir araya geldi. Burada gençlere müjdeyi de veren Başkan Çiftçi, “Çayırova’da ikamet eden 12. sınıf öğrencilerimizin YKS ücretlerini biz karşılayacağız” dedi.
Çayırova’da gençlerin en büyük destekçisi olan ve Çayırova’nın geleceğini şekillendirecek öğrenciler için belediyenin tüm imkanlarını seferber eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bugün gerçekleştirilen Çayırova Gençlik İftarı’nda, ilçedeki gençlerle bir araya geldi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, siyasi parti temsilcileri ve yüzlerce Çayırovalı gencin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Başkan Çiftçi, ilk olarak gençlerle selamlaştı. Duaların ardından, ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açılırken, iftar sonrasında ise Başkan Çiftçi’nin gençlere yönelik hayata geçirdiği hizmetlerin sinevizyonu gerçekleştirildi. Sinevizyon gösteriminin akabinde kürsüye çıkıp gençlere seslenen Başkan Çiftçi, burada YKS sınavına girecek öğrencilere müjdeyi de verdi.
“SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ”
Programda konuşma gerçekleştiren Başkan Çiftçi, “Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Çayırova’mızın bütün güzelliği bugün burada toplanmış durumda. Hepinizi çok seviyorum. Bugün bu salonda bize duyduğunuz muhabbetin ne kadar büyük olduğunu görüyorum. Bütün çalışmalarımızı sizleri merkeze alarak yapıyoruz. Gençlerimizin faydalanabileceği projelerimizle sizlere hizmet ediyoruz. Sizleri çok seviyor ve sizlere çok değer veriyoruz.
.gif)
“SINAV ÜCRETLERİ BİZDEN”
Çayırova’mızın bütün dinamiği ve geleceği bu salonda. Salonda sınava hazırlanan gençlerimiz de var. Üniversite sınavına hazırlanan gençler, bu sene sizlerin yatırdığı ücretleri sizlere geri ödeyeceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun. Sizleri çok seviyoruz. Sizlerin geleceğe dair hayallerini gerçekleştirmek adına çalışmaya devam edeceğiz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin, rabbim hepimizi Ramazan Bayramı’na kavuştursun. Sizleri sevgiyle selamlıyorum” dedi.
“GENÇLERİMİZE MÜJDE”
Müjdenin ardından sosyal medya hesabından da duyuruda bulunan Başkan Çiftçi, “Gençlerimize müjde, Çayırova’da ikamet eden 12. sınıf öğrencilerimizin YKS başvuru ücretlerini biz karşılıyoruz. Siz hayallerinizin peşinden gidin, biz her zaman yanınızdayız. Başarı sizden, destek bizden” dedi. Konuşmaların ardından, program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Gündem, 07 Mart 2026 12:48
Yorumlar (0)
Emekli maaşları ile ilgili teklif reddedildi
Vali Aktaş’tan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaret
Vefat eden Kıbrıs gazisi Hamit Altıntaş toprağa verildi
KOTO Fırıncılık komitesi ve Kocaeli Fırıncılar Odası sorunları masaya yatırdı
Buray, şarkıları ile Darıcalıları mest etti
Kadın üreticilerin emeğini ön plana çıkaracak festival
İzmit’te rock ve senfoni bu konserde buluşacak
Artan işlem gücü, artan soğutma ihtiyacı
Çayırova Kitap Fuarı’nda Erdim’in söyleşine büyük ilgi
Kocaeli vekilinden Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’e tepki
Derince’de DERTAŞ’ın 11. satış noktası İshakçılar’da açılıyor
Körfez’de selde çöken köy yolu ulaşıma açıldı
O ilçede marketlerdeki ürünler tek tek incelendi
Vatandaş kurtuluşu cezaevinde arıyor!
Öğrencilere yok, tarikatlara var
Saadet Partisi’nden Kocaeli’nin ulaşım sorununa çözüm önerisi
İzmit’te doğal ve katkısız ürünlere ilgi duyanlar buraya davetli!
Savunma sanayisinin paydaşları Gebze’de buluştu
Emirates Stadyumu’ndan Türk Rivierası’na, büyük sahnelerden özel deneyimlere: Search’n Stuff’ın yeni rotası
Kocaeli’nin asırlık lezzeti uluslararası buluşmada tatlı hatırasına dönüştü
Büyükakın Kandıra’da konuştu: Büyüklerimiz bizim her şeyimiz
Azerbaycan, Kocaeli vekilini istenmeyen kişi ilan etti!
MHP’liler Dilovası’nda kapı kapı gezdi
220 milyar dolar vergi topladınız, bu milletin parası nereye gitti?
Büyükşehir’in iki numaralı ismi Osmangazi Köprüsü’ndeki büyük buluşmayla ilgili konuştu
Kocaelili o başkan Özgür Özel’le görüştü
KSO Başkanı Zeytinoğlu: Merkez Bankası’ndan faiz indirimi beklentimizi yineliyoruz
Hyundai Motor Türkiye’den Mimari Tasarım Ideathonu ile gençlere ödül kazanma fırsatı
Millet iradesinin temsilcisi milletvekillerine şantaj mı yapıyorsunuz?
Anayasa Mahkemesi'nin YENİ Parti kararı
PKK lideri Öcalan kendisi için yapılan villaya mı geçti?
Gebze’de 4 kişi öldü, ortada iddianame yok
Sigara tütününden plastik çıktı
Başkan Söğüt, Çamlıtepe’de esnaf ve vatandaşları dinledi
Dilovası’ndaki o mahallede çok amaçlı taziye evi yapım çalışması sürüyor
Kocaeli’de sahil turizmini dört mevsim canlı tutma hamlesi
Gölcük’te atık su borusu patladı, günlerdir ilgilenen yok
Karting yarışının son ayağı Körfez'de gerçekleştirilecek
Saray'ın mutfak harcamaları dudak uçuklattı
