Başkan Çiftçi’den gençlere müjde
Gündem, 07 Mart 2026 14:34Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bugün ilçedeki gençlerle iftarda bir araya geldi. Burada gençlere müjdeyi de veren Başkan Çiftçi, “Çayırova’da ikamet eden 12. sınıf öğrencilerimizin YKS ücretlerini biz karşılayacağız” dedi.
Çayırova’da gençlerin en büyük destekçisi olan ve Çayırova’nın geleceğini şekillendirecek öğrenciler için belediyenin tüm imkanlarını seferber eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bugün gerçekleştirilen Çayırova Gençlik İftarı’nda, ilçedeki gençlerle bir araya geldi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, siyasi parti temsilcileri ve yüzlerce Çayırovalı gencin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Başkan Çiftçi, ilk olarak gençlerle selamlaştı. Duaların ardından, ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açılırken, iftar sonrasında ise Başkan Çiftçi’nin gençlere yönelik hayata geçirdiği hizmetlerin sinevizyonu gerçekleştirildi. Sinevizyon gösteriminin akabinde kürsüye çıkıp gençlere seslenen Başkan Çiftçi, burada YKS sınavına girecek öğrencilere müjdeyi de verdi.
“SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ”
Programda konuşma gerçekleştiren Başkan Çiftçi, “Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Çayırova’mızın bütün güzelliği bugün burada toplanmış durumda. Hepinizi çok seviyorum. Bugün bu salonda bize duyduğunuz muhabbetin ne kadar büyük olduğunu görüyorum. Bütün çalışmalarımızı sizleri merkeze alarak yapıyoruz. Gençlerimizin faydalanabileceği projelerimizle sizlere hizmet ediyoruz. Sizleri çok seviyor ve sizlere çok değer veriyoruz.
.gif)
“SINAV ÜCRETLERİ BİZDEN”
Çayırova’mızın bütün dinamiği ve geleceği bu salonda. Salonda sınava hazırlanan gençlerimiz de var. Üniversite sınavına hazırlanan gençler, bu sene sizlerin yatırdığı ücretleri sizlere geri ödeyeceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun. Sizleri çok seviyoruz. Sizlerin geleceğe dair hayallerini gerçekleştirmek adına çalışmaya devam edeceğiz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin, rabbim hepimizi Ramazan Bayramı’na kavuştursun. Sizleri sevgiyle selamlıyorum” dedi.
“GENÇLERİMİZE MÜJDE”
Müjdenin ardından sosyal medya hesabından da duyuruda bulunan Başkan Çiftçi, “Gençlerimize müjde, Çayırova’da ikamet eden 12. sınıf öğrencilerimizin YKS başvuru ücretlerini biz karşılıyoruz. Siz hayallerinizin peşinden gidin, biz her zaman yanınızdayız. Başarı sizden, destek bizden” dedi. Konuşmaların ardından, program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Gündem, 07 Mart 2026 14:34
Yorumlar (0)
Başkan, koltuğunu çocuklara bıraktı
Emekli ikramiyesi o tarihte mi artacak?
Yıldız Demir Çelik, Almanya’da uluslararası iş ortakları ile bir araya geldi
Başkan Çiftçi’den 23 Nisan mesajı
Kağıtspor harikalar yaratıyor
Başkan Gökçe, koltuğunu o okulun öğrencisi Nisa Yağmur Can’a bıraktı
KOTO’da Azerbaycan ile yatırım ve ortaklık fırsatları ele alındı
İzmit’te Halk Et ve Kent Lokantaları 23 Nisan’da kapalı
Başkan Büyükakın 23 Nisan’ı kutladı
Dün mazlumdunuz, bugün zalim oldunuz
İzmit Belediyesinin projeleri diğer belediyelere ilham verdi
Atatürk'e dil uzatanları el üstünde tutuyorlar
Motorindeki indirim pompaya sınırlı yansıyacak
Öpüşmek toplumu bozuyor da yüzlerce kişinin öldürülmesi bozmuyor mu?
İzmit Belediyesi çocuklara bayram coşkusu yaşatacak
Vatandaşa haciz, yandaşa milyarlık af
MHP Dilovası yöneticileri TBMM’de vekillerle görüştü
Gölcük’te bir kez daha Satranç Turnuvası heyecanı yaşanacak
Körfez’de oğul Musab Çelik ölen babası için lokma dağıttı
Başiskele sahili yaza hazırlanıyor
Özgür Özel'den Gebze'de bir alenin yok olduğu facia ile ilgili dikkat çeken sözler
Kocaeli Şehir Tiyatroları, Bursa’da ayakta alkışlandı
Sel, su baskını uyarısı
Albayrak, Şimşek’in yerine mi hazırlanıyor?
Çayırova Devlet Hastanesi inşaatında inceleme
Mülakat kalkacak sözü lafta kaldı
Alikahya TEM Bağlantı Yolu’nda tempo yüksek
Ara seçim küçük akılların basiretsiz ayak oyunlarıdır
İYİ Partililer Karamürsel’in nabzını tuttu!
İş insanı Yıldırım, şampiyon Dilovası Spor’u unutmadı
Körfez’de ilk hacı kafilesi yola çıktı
Yıldız Entegre, o koleksiyonu 12 şehirde görücüye çıkardı
Zeytinoğlu: İlk kez Kocaeli Sanayi Endeksi oluşturduk
Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu seçme sınavı başvuruları başladı
Altın ve dolarda yükseliş bekleniyor
İzmit’te intihar: Önce not yazdı, sonra canına kıydı
Büyükakın’ın toplantısı her kesimi bir araya getirdi
Bir an önce parlamenter sisteme dönülmeli
Kocaeli Valiliği uyardı: Kuvvetli yağış geliyor
