Bir istinat duvarı nasıl 6 ayda bitmez?
Gündem, 25 Şubat 2026 13:45DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Körfez ilçesine bağlı Kirazlıyalı bölgesinde D-100 yolu üzerinde aylardır tamamlanamayan istinat duvarı çalışmasını yerinde inceleyerek yetkililere sert tepki gösterdi. 6 aydır süren mağduriyeti gündeme getiren Gergerlioğlu, bölgedeki trafik felcine dikkat çekerek "Bu ne hal? Köprü mü yapıyorsunuz, otoyol mu?" diye sordu.
"6 AYDIR BİR DUVARI BİTİREMEDİNİZ"
Kocaeli’nin her noktasındaki aksaklıkları takip eden Gergerlioğlu, sahil bölgesi olan Kirazlıyalı’daki çalışmaların Kocaeli Valiliği ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yavaş ilerlemesini eleştirdi. Çalışmaların ciddiyetten uzak olduğunu söyleyen Gergerlioğlu, "6 aydır burada bir çalışma var ve vatandaş mağdur. Bir istinat duvarı çalışması başlatmışlar fakat bu çalışma bitmiyor. 6 aydır bu çalışma niye bitmiyor? Köprü mü yapıyorsunuz? Otoyol mu yapıyorsunuz? Bir istinat duvarı 6 ay sürer mi?" ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.
SABAH VE AKŞAM SAATLERİNDE TRAFİK FELÇ!
Gergerlioğlu, TEM Otoyolu ile D-100 Karayolu arasında yapılan bu duvarın yapımındaki gecikmenin günlük hayatı felç ettiğini vurguladı. Yolun daraltılması nedeniyle özellikle sabah ve akşam saatlerinde ciddi bir trafik tıkanıklığı yaşandığını belirten Gergerlioğlu, durumun kabul edilemez olduğunu söyledi.
HALK KORNALARLA İNCELEME YAPAN GERGERLİOĞLU’NA DESTEK VERDİ
Çevre halkı, taşımacılar ve nakliyecilerin sürece büyük tepki gösterdiğini vurgulayan Gergerlioğlu, yolun mevcut halinin ulaşımı aksattığını, her an bir tıkanıklığın başladığını bizzat yerinde görüntüledi. İnceleme sırasında yoldan geçen vatandaşların korna ve selamlarla Gergerlioğlu’na destek verdiği görüldü.
"KABUL ETMİYORUZ, BİR AN EVVEL DÜZELTİLMELİ"
Yetkililere seslenen Gergerlioğlu, mağduriyetin bir an önce giderilmesi çağrısında bulundu. "6 ayda bu çalışmanın bitirilememesini kabul etmiyoruz. Çevre halkı, taşımacılar, nakliyeciler bunu kabul etmiyor," diyen Gergerlioğlu, Kirazlıyalı’dan tüm yetkililere bu sorunun çözülmesi noktasında uyarılarını yineledi.
Gündem, 25 Şubat 2026 13:45
Yorumlar (0)
Okul bahçelerinde yavrularımızın ilahi söylemesinden kimse rahatsız olmamalı
Sabahın 6’sında ucuz et kuyruğuna giren emekliler en mutlu kesimmiş
Fikri Işık’ın kuzeni namaz kılarken vefat etti
Babacan bu fotoğrafı yorumladı! Siyasi çürüme
Tayvan’dan İzmit’ e gelen heyet Hoşgörü Yolu’na hayran kaldı
Derince’de yoğun mesai
İzmit Kent Meydanı’ndaki iftar çadırında sazlı sözlü eğlence!
Dilovası’nda Ramazan başkanın iftarına büyük ilgi
Çok seviyorsan Öcalan'ı yanına al!
Zafer Partisi, MHP ve İYİ Parti'yi solladı!
KOTO’dan ihracatta yapay zekâ ile hedef pazar analizi eğitimi
Başkan Söğüt STK yöneticilerini iftarda ağırladı
Hürriyet: Kapımız STK’lara her zaman açık
Gebze’de Saadet Partililer tüm emekli derneklerini iftarda topladı!
Büyükakın Yunanistan’da soydaşlarla iftarda buluştu
Makina Mühendisi Genç’ten çöp miktarını azaltma önerisi!
Erdoğan kaybedeceğini anlarsa bunu yapacak!
Bayram ikramiyesi 6 bin TL mi olacak?
Kocaeli’de akran zorbalığına bu konferansta dikkat çekildi
Ayyüce Türkeş'ten Devlet Bahçeli'ye: Öcalan hain bir terörist başıdır
Gençlerin kaygılı olduğu ankete de yansıdı
Varsa diploman o mahkemeye sunacaksın!
Körfez’de yaşlılara egzersiz
Çayırovalı minikler can dostlarla tanıştı
Laikliği dinsizlik olarak gören cühela aydınlanamaz
Kocaeli’de judo fırtınası esti
İzmit’te teravih sonrası cami cemaatine şerbet ve lokum ikram edildi
Gölcük İhsaniye’de yayalar tehlikede!
İSU’dan İzmit’e 882 milyon TL’lik dev altyapı yatırımı
Erkan Vural: Erbakan hocamızı rahmetle anacağız
Kartepe’de inşa edilecek yeni Fuar Merkezi’nin ihale tarihi belli oldu
Gölcük’te camilerde çocuklar için Karagöz ve Hacivat oyunu gösterisi
Pazarcılar Odası’nda Kumsar mazbatasını aldı
Akça Koca Kültür Platformu, iftarda buluşturdu
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Suriye’de iftar yemeği dağıttı
Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret eden edene!
O sanayi firması da iflasın eşiğine geldi
Başkan Hürriyet iftarda Ayazmalılarla bir araya geldi
Bahçeli aydınları hedef aldı
