Kocaeli’de iftar sofralarının adresi: Antikkapı!
Gündem, 17 Şubat 2026 13:11Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Antikkapı A.Ş., Ramazan ayının bereketini ve paylaşma ruhunu sofralara taşıyacak özel iftar menüleri ile Kocaelililere en güzel hizmeti sunacak. Antikkapı’ya bağlı 11 farklı şube; modern ve ferah mekânları, kaliteli hizmet anlayışı ve özenle hazırlanmış zengin menü seçenekleriyle Ramazan sofralarına lezzet ve bereket katacak.
REZERVASYON İLE RAHAT İFTAR DENEYİMİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Antikkapı A.Ş., birbirinden leziz yemeklerinin yer aldığı zengin menüleriyle Ramazan ayı boyunca vatandaşlara hizmet verecek. Antikkapı’nın iftar menüsü; çorba, iftar tabağı, salata, ana yemek, tatlı, Osmanlı şerbeti, meşrubat ve çay ikramının yer aldığı zengin bir içerikten oluşuyor. Ramazan ayı boyunca kaliteli hizmet anlayışı ve titizlikle uygulanan hijyen standartlarıyla gerçekleştirilecek iftar programlarında yoğunluk yaşanmaması ve misafirlerin konforlu bir ortamda ağırlanabilmesi için rezervasyonların önceden yapılması önem taşıyor.
11 FARKLI ŞUBE’DE HİZMET VERİLECEK
Ramazan boyunca iftar menüleri Kocaeli’nin farklı noktalarındaki Maide Kafe ve Restoran, Mahal Plus, Sekapark Antik Köfte, Darıca Antik Köfte, Darıca İskele Mahal, Balyanoz Antik Köfte, Gebze Millet Bahçesi Antik Köfte Ekspres, Çayırova Millet Bahçesi Mahal, Değirmendere Antik Köfte Ekspres ve franchise olarak hizmetlerini sürdüren Kartepe Antik Köfte ve Başiskele Antik Köfte şubelerinde misafirlere sunulacak.
.gif)
BAZI ŞUBELER RAMAZAN’DA KAPALI OLACAK
Öte yandan Ramazan ayı boyunca bazı Antikkapı şubelerinin çalışma saatlerinde değişiklik yapıldı. Marina Sac Börek, Serbestler Dondurma, Kumpir Marina Taze, Ormanya Antik Köfte, Ormanya Taze, Kartepe Derbent Taze, Karamürsel Taze, Değirmendere Taze ve İzmit Milli İrade Meydanı Halka şubeleri Ramazan boyunca kapalı olacak.
İFTAR ÖNCESİ AÇIK OLAN ŞUBELER
Ramazan ayı içerisinde hizmete devam edecek olan Ormanya Antik Kafe 09.00-17.00, Kuzuyayla Köftemiz 10.00-19.00, İzmit Milli İrade Meydanı Taze 10.00-22.00, Molapark Halka 07.00-17.30, Molapark Ks Store 09.00-17.30, Molapark Ormanya Ürünleri 07.00-17.30, Hassas Glütensiz Kafe 10.00-22.00, Çayırova Bilim Park Mahal 09.00-17.00, Çayırova Taze 09.00-22.00, Darıca Taze 09.00-22.00, Gebze Millet Bahçesi Taze 10.00-22.00 ve Dilovası Mahal 14.00-22.00 saatleri arasında açık olacak. Bu işletmelerde iftar menüsü hizmeti ise sunulmayacak.
Gündem, 17 Şubat 2026 13:11
Yorumlar (0)
KOTO Genel Sekreteri Anlıpak’a TOBB hizmet şeref plaketi
Derince’de coşku zirveye çıktı
Sepaş Enerji’de sıra beklemeden işlem kolaylığı!
24 yıllık AKP düzeni Türkiye’yi çürümenin eşiğine sürükledi
Çayırova Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla devam ediyor
Gölcük’te 305 taekwondo sporcusu kuşak atladı
Cumhuriyet'in savcılarını göreve çağırıyorum.
Bir garip bisikletler!
Erdoğan o bakanı sözleriyle dövdü!
Akaryakıtta tabelalar yine değişecek
Başkan gençlerle pedal çevirdi
Bahçeli'nin Öcalan çıkışını tehlikeli buluyorum
Vali Aktaş’tan TCG Tayfun Hücumbotu’na ziyaret
Körfez’in kızları gururlandırdı
Böyle bir hız daha önce görülmedi
Erdoğan seçim talimatı mı verdi?
İzmit’te bowling turnuvası renkli ve çekişmeli anlara sahne oldu
Çayırova’da gençlerin gösterileri büyük alkış aldı
Yadullah Aktaş, İYİ Parti Derince İlçe Başkanı oldu
İmamoğlu'ndan anlamlı 19 Mayıs paylaşımı
Derince’de 19 Mayıs büyük coşku ve gururla kutlanıyor
Yeni yargı paketinde kritik düzenlemeler
Kocaeli’de afet risklerinin azaltılması için ortak çalışma
İzmit Milli İrade Meydanı’nda nefes kesen gösteri
Büyükşehir çalışanlarını üzen ölüm
Gölcük Belediyesi’nin araç filosuna 5 yeni araç daha
Kocaeli’ye ilk dört ayda 2 bin 737 gemi uğradı
19 Mayıs ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz
Yaya üstgeçidini kullananlar araçlarla burun buruna geliyor
Bu dönel kavşakta önlem alınmazsa her an kaza olabilir
Borcu borçla kapatma dönemi başladı
Başkan Ömeroğlu´ndan 19 Mayıs mesajı: Bağımsızlığımıza atılan ilk adım
Körfez Yarış Pisti’nde zorlu hafta sonu
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan da 19 Mayıs mesajı geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İzmit’te forma imzalatıldı
Körfezim Eğitim Kurumları'nda gençlerin coşkusu görülmeye değerdi
Ormanya’da uçamayan leylekler aşka geldi!
İzmit’te şok ölüm! 5. kattan yere çakıldı
Başkan Söğüt: Gençlerimiz ülkemizi daha güçlü seviyelere taşıyacak
