Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar destekçileriyle gövde gösterisi yaptı
Gündem, 14 Şubat 2026 08:22Pazarcılar Odası Başkanı ve ikinci dönemi için gerçekleşecek kongrede yeniden aday olan Ramazan Kumsar, 17 Şubat Salı günü gerçekleştirilecek olan Kocaeli Pazarcılar Odası kongresi öncesinde saha çalışmalarını yoğunlaştırdı.
İkinci dönem için sarı listeyle yeniden aday olan Kumsar, Doğu Kışla Pazar Alanı’nda pazarcı esnafını ziyaret ederek destekçileriyle adeta gövde gösterisi yaptı.
“PAZAR ALANINI KARIŞ KARIŞ DOLAŞTI”
Sarı listeyle özdeşleşen sarı atkılar eşliğinde gerçekleşen ziyaret, Cumartesi Pazarı’nda adeta gövde gösterisine dönüştü. Esnafla tek tek selamlaşan ve sohbet eden Kumsar, birlik ve dayanışma mesajı verdi. Yoğun katılımla gerçekleşen yürüyüş programında pazar alanını karış karış dolaşan Kumsar, hem destek talebinde bulundu hem de ikinci dönem vizyonuna dair mesajlarını paylaştı. Samimi diyalogları ve yüksek motivasyonu dikkat çeken Kumsar’a pazarcı esnafının ilgisi yoğun oldu. Sarı listenin sahadaki güçlü karşılığı gözle görülür biçimde hissedildi. Esnafın ilgisi ve kalabalığın coşkusu, kongre öncesi psikolojik üstünlüğün Kumsar cephesinde olduğu yorumlarına neden oldu.
.gif)
”BİZİM KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK”
Programda konuşan Başkan Kumsar, pazarcı esnafının gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Pazarcı esnafımızın gönüllerinde yer ettiğimizi görmek beni çok mutlu etti. Salı günü yapılacak kongre öncesinde ortaya çıkan bu tablo, sarı listenin yalnızca bir adaylık değil; istikrar, tecrübe ve güçlü temsil iddiası taşıdığını gösteriyor. Bizim kaybedecek vaktimiz yok. Hem pazar alanlarımızın iyileştirilmesi ve geliştirilmesi hem de esnafımızın daha sağlıklı ve ferah ortamlarda kazanç sağlaması için hayata geçireceğimiz çalışmalarımız var.”
Gündem, 14 Şubat 2026 08:22
Yorumlar (0)
Son anketten hangi parti 1'inci çıktı?
Anahtar Parti Kocaeli’de şok! Feshedildi
BTP’liler Atatürk’ün Büyük Taarruzu yönettiği Kocatepe’de buluştu
Akaryakıta bir zam daha
Çocuklar parklarda oynayamıyor!
Kandıra’da bugün ve yarın da denize girmek yasak
Kuvvetli yağış trafiğe çıkma yasağı getirdi
Gölcük’te Kadın Gün Evi 3 ay içinde tamamlanacak
Kocaeli Bilim Merkezi’nde Yaz Akademisi başlıyor
Hızlı trenle 4 saatlik yol 1,5 saate düşecek
Saadet Partisi ile Yenden Refah birleşir mi?
Altın kırıp geçirecek!
Otomobil ile tırın altına giren baba ile oğul kaza kurbanı oldu
Çenesuyu'nda şişe başına 1 TL’lik artış
Başkan Hürriyet, Halk Günü’nde İzmitlileri dinledi
Her şey dahil sistemi esnafı vuruyor
Belediye aşevinde hazırlanan aşureler vatandaşlara ikram edildi
Derinceliler, Çınarlıdere’deki bu yürüyüşe davetli
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret ve enflasyon verilerini yorumladı
Espri yaptı diye tutukladılar! Buna memlekete kötülük yapmak denir
Dr. Serdar Kaman’dan Deniz Göktaş tepkisi
Gölcüklü öğrencilerden gururlandıran başarı!
Başkan Hürriyet: İsrafı önledik, belediyenin öz gücünü büyüttük
BTP, kirli düzenin ve kokuşmuş siyasetin bir parçası olmayı reddediyor!
Kocaeli’nin filosu büyüdü, çevreci kimliği korundu
En düşük emekli maaşı 23 bin 552 TL oluyor
KOTO, Almanya’da stant açtı
Bu zam değil enflasyon farkı
Sağlık çalışanları her gün biraz daha yoksullaşıyor
Gölcük’te büyük para ödüllü Plaj Voleybolu Turnuvası başlıyor!
10 yıldır 15 Temmuz raporu yok
Kayıptı, ormanda ölü bulundu
Maaş zammı belli oldu
Marketlerde satılan çaydan boya çıktı
Körfez’de Başkan Söğüt’e trampa yetkisi!
ENAG'tan beklenen enflasyon rakamları geldi!
Erkekleri taciz eden kadın gözaltına alındı
Başiskele sahilinde trafik tek yönlü oluyor!
Kocaeli’nde 154 hatta kesintisiz ulaşım
