GETİP, yeni dönemde sonuç odaklı projelerle sahada olacak
İş Dünyası, 08 Şubat 2026 20:57Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP) tarafından düzenlenen ‘İş Dünyası Kahvaltı Buluşmaları’ iş dünyasının temsilcileri ile bölge protokolünü bir araya getirdi. Toplantıda, GETİP’in yeni dönemde ‘ortak akıl’ ve ‘ölçülebilir sonuç’ odaklı projelerle sahada olacağı vurgulandı.
Gebze iş dünyasının dinamizmini artırmayı hedefleyen GETİP, geniş katılımlı bir organizasyona imza attı. Programa Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu, İstanbul Milletvekili ve EES Avrupa Ekonomi Senatörü Serkan Bayram, Gebze Belediye Başkan Vekili Ahmet Hüseyin Çelebi, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda iş insanı katıldı. Platformun yeni yol haritasının paylaşıldığı buluşmada, yerel ve küresel ekonomik gelişmeler mercek altına alındı.
SEVİM AYDIN: “ÜYELERİMİZİN İHTİYAÇLARI MERKEZİMİZDE OLACAK”
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren GETİP Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Aydın, yeni dönem stratejileri hakkında önemli bilgiler verdi. Aydın, platformun yeni dönemde kurumsal iş birliğini güçlendiren, tamamen üyelerin taleplerini merkeze alan ve sahaya doğrudan dokunan projelerle yoluna devam edeceğini belirtti. Aydın, hedeflerinin bölgedeki iş insanlarının rekabet gücünü yükseltmek ve Gebze ekonomisine kalıcı değer kazandırmak olduğunu vurguladı.
.gif)
EKONOMİ VE İLHAM VEREN BAŞARI HİKAYELERİ
Gazeteci-Yazar Başak Çokan’ın moderatörlüğünü üstlendiği programda, İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram ilham veren hayat hikayesi ve çalışmalarıyla katılımcılara seslendi. Ekonomik değerlendirmeler bölümünde ise Finansal Uygulama Merkezi Direktörü Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu, güncel ekonomik veriler ve gelecek projeksiyonları üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Katılımcılar, makroekonomik dengelerin iş dünyasına yansımalarını uzman isimlerden dinleme fırsatı buldu.
SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA İÇİN ORTAK AKIL
GETİP yönetimi, programın sonunda katılımcılara ve paydaşlara teşekkür ederek; ortak aklı güçlendiren, iletişimi artıran ve ölçülebilir sonuçlar üreten bir çalışma anlayışını sürdürülebilir biçimde hayata geçireceklerini duyurdu. “Birlikte üretme ve birlikte güçlenme” ilkesiyle hareket eden platformun, önümüzdeki süreçte sektörel bazlı ihtisas buluşmaları ve iş geliştirme projelerine hız vereceği öğrenildi.
İş Dünyası, 08 Şubat 2026 20:57
Yorumlar (0)
Kandıra’da vefa İstanbul’da bir semt değil! Milli Görüşçüler yıllar sonra buluştu
Özgür Özel’e, Kocaeli’den fındık çağrısı!
Erzurumlular Derneği’nde Gözütok güven tazeledi
Maaşlar artık ödenen paraya göre mi belirlenecek?
Emeklilerle ilgili tepki çeken sözler! Bu ülkenin yasal hırsızlarısınız
Saadet Partililer Derince’de sahaya indi
MHP Dilovası’nda bir görevlendirme daha
İzmit’teki mezbahada hijyenik ve helal kesim
Vali Aktaş, Yenidoğan Mahallesinde vatandaşlarla kahvaltıda buluştu
Başiskele’de Ramazam öncesi denetimlere hız verildi
Şalvarlı kadına dil uzatmıştı: İYİ Parti ihraç için harekete geçti
Gebze’deki o alt geçide el atıldı
İzmit Şahinler’de üreticilere tarımsal desteklerle ilgili bilgi verildi
Trollerin saldırdığı Oğuzhan Uğur'dan yeni açıklama!
Özgür Çelik, Fatma başkandan övgüyle söz etti
Hani enflasyon tek haneye düşecekti?
Büyükşehir, Ramazan’da gençleri iyilikte yarıştıracak
Kocaeli, organize sanayisiyle göç çekiyor
Bu nasıl çirkinlik! Şalvarlı diye kadını küçümsedi
Ey siyaset bunu yapmaktan vazgeç!
En İyi Narkotik Polisi Anne eğitimi
Yine mi sen Kartepe!
Kocaeli’de 24 saat kesintisiz ulaşım
Yıpranan şadırvan yenilendi
Bayram ikramiyesi için net rakam
Sınır tanımadan haysiyet cellatlığı yapıyorsunuz
Gebze Ticaret Odası üyelerine güç katacak hamleler
Özel Kocaeli Bilnet Okulları öğrencisinden gururlandıran başarı
MHP’liler Körfez’de sahada
Gebze Eskihisar Sahili’nde dip temizliği
MHP Dilovası’nda yeni görevlendirme
Erdoğan konuşurken alanı terk ettiler
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Kuvvetli yağış bekleniyor!
Halkın yüzde 70'i iktidar değişmeli dedi!
Tarihi İzmit Saat Kulesi’nde son rötuşlar
Kartepe karanlığa terk edildi
Derince Belediyesi’nden ücretsiz resim ve İngilizce kursu
Depremde hayatını kaybedenlerin anısına İzmit’te çorba ikram edildi
Halk Ekmek’te Ramazan pidesi 10 TL daha ucuz!
