Kocaeli’de Bahçeşehir Koleji’ne yeni kampüs
Eğitim, 14 Ocak 2026 20:00Kocaeli’de uzun yıllardır eğitim faaliyetlerini sürdüren Bahçeşehir Koleji, 2026-2027 eğitim öğretim yılından itibaren modern imkanlarla donatılan Başiskele ilçesindeki yeni kampüsünde hizmet verecek. Toplam 10 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yer alan, 14 bin metrekare kapalı kullanım alanı bulunan kampüste 1000 öğrenci eğitim görebilecek.
Türkiye’nin 58 ilinde 144 kampüsüyle eğitimde dev bir ağa sahip olan Bahçeşehir Koleji, Kocaeli’deki köklü geçmişini modern bir mimari ve genişletilmiş imkanlarla yeni yerleşkesine taşıyor. Bölgedeki eğitim standartlarını daha da yukarı taşımayı hedefleyen Bahçeşehir Koleji Kocaeli Kampüsü, 2026-2027 eğitim-öğretim yılı itibarıyla yeni binasında hizmet vermeye başlayacak. Başiskele ilçesindeki toplam 10 bin metrekarelik arsa üzerinde, 14 bin metrekare kapalı kullanım alanına sahip 4 katlı yeni kampüs; anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi’ne ev sahipliği yapacak. Teknolojik altyapıya sahip 53 akıllı dersliğin yanı sıra öğrencilerin teorik bilgilerini pratiğe dönüştürebilecekleri; fen, fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarları, robotik kodlama sınıfları ve “STEM Center” yerleşkenin akademik merkezini oluşturuyor.
SOSYAL VE SPORTİF YAŞAM ALANLARI
Toplam 1000 öğrenci kapasiteli kampüste, akademik başarının yanı sıra öğrencilerin fiziksel ve sosyal gelişimleri için de geniş imkanlar yer alıyor. Kampüs bünyesinde; kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu, açık futbol ve basketbol sahaları ile okulun sosyal etkinliklerine ev sahipliği yapacak 320 kişilik modern bir konferans salonu bulunuyor.
GÜÇLÜ KADRO VE MODERN ALTYAPI
102 kişilik uzman eğitim kadrosu ve 48 kişilik destek personeliyle hizmet verecek olan yeni kampüste; revirden yemekhaneye kadar her detay öğrencilerin konforu ve sağlığı düşünülerek planlandı. Bahçeşehir Koleji, Kocaeli’deki bu stratejik yer değişikliği ile öğrencilerine dünya standartlarında bir kampüs deneyimi sunmaya hazırlanıyor.
Eğitim, 14 Ocak 2026 20:00
Yorumlar (0)
Erdoğan'dan CHP'ye gönderme
Makine sektöründe Türkiye genelinde kapasite kaybı, Kocaeli’de artış oldu
İşte MHP’nin yeni Kocaeli il yönetimi
Başkan Ömeroğlu, Diliskelesi’nde de soruları cevapladı
Derince’de Afet Mutfağı ve Lojistik Deposu için ilk kazma vuruldu
Abdullah Gül 3 partinin ortak adayı mı?
Başkan Büyükakın sınava girecek öğrencileri unutmadı
15 Temmuz öncesi şehitlikte bir araya geldiler
Meydanlarda maç izlemek yasak!
İş insanı Altınay’ın kızı Merve Sude Uçar mezun oldu
Gölcük'te El Sanatları Festivali için başvurular başladı
KOTO’dan Alman Ticaret Odası ile iş birliği protokolü
76 vekil adına sahte imza verildi
Her an seçim gündeme gelebilir!
Çınar Akademi’de sınav öğrencisi öğrencilere moral dopingi!
Plajlar hazır!
Büyükada Kocaelilileri bekliyor!
Kartepe stadyum yolu yapboz tahtasına döndü!
O başkan da gözaltına alındı
Başkan Hürriyet okullarda engellenen beslenme saati projesini böyle hayata geçirecek
Hiç mi rencide olmuyorsunuz bundan?
Çayırova Kent Meydanı projesinde sona gelindi
Türkkan, İzmit Körfez Dip Çamuru TBMM gündemine taşıdı
Emekli öğretmenden Özel'e: Aç geziyorum
Başkan Bulut: Kocaeli iş dünyası başarı grafiğini yükseltiyor
Mamikler Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temeli Tüysüzler’de atılıyor
Yargı sürecine müdahale ihtimali araştırılmalı
Kocaeli’de sahillere ulaşım 20 Haziran’da başlıyor
500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 85 Kocaeli firması var
AKP'de Erdoğan sonrası liderlik hesapları!
Gölcüklüler bu konsere davetli!
Kocaeli vekili Kanko’dan TBMM’de SMA isyanı
Alpaslan Vural’ın kızı Durul mezun oldu
Gölcük’te İYİ Partililerden Tandoğan çağrısı
Buz pistindeki kafeye 300 bin TL teklif
Kandıra’da 40 yıl sonra keten üretimine yeniden başladı
Tartışılan o savcı terfi ettirildi!
Emekli maaşı ile ilgili rakam verildi
Benzinde bir indirim daha
