Körfez’de 28 sokak yenileniyor
Gündem, 27 Aralık 2025 03:50Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kapsamlı bir üstyapı yenileme projesi başlattı. 28 sokakta yürütülen proje kapsamında yollar, kaldırımlar ve bordürler baştan sona yenileniyor.
ALTYAPI BİTTİ, ÜSTYAPI BAŞLADI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha konforlu ve güvenli bir yaşam alanı sunmak amacıyla altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde altyapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir ekipleri, kapsamlı bir üstyapı yenileme projesini başlattı.
28 SOKAKTA HUMMALI ÇALIŞMA
Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde 550 metrelik bölümde binder asfalt serimi tamamlanırken, cadde boyunca yaya kaldırımlarındaki onarım çalışmaları devam ediyor. Denizciler Caddesi’nde ise trimer kazı ve PMT seriminin ardından asfaltlama yapılacak. Yaklaşık 10 kilometrelik alanı kapsayan 28 sokakta yürütülen proje kapsamında yollar, kaldırımlar ve bordürler baştan sona yenileniyor. Çalışmalar öncelikle mahalledeki ana arterlerde sürdürülüyor, ardından ara sokaklara geçilecek.
.gif)
MAHALLE BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR
Proje kapsamında 16 bin 137 metreküp kazı, 11 bin 520 metreküp dolgu ve 9 bin 870 metreküp trimer kazısı yapılacak. Ayrıca 6 bin metrekare baskı beton, 1.400 metreküp süpürge beton, 26 bin ton plent-miks alttemel ve temel serimi planlanıyor. Çalışmalar dâhilinde 20 bin 455 ton bitümlü binder ve aşınma asfaltı, 2 bin metrekare prefabrik beton parke ve 2 bin 500 metre prefabrik beton bordür imalatı gerçekleştirilecek. Projede şu ana kadar yüzde 17 oranında fiziksel ilerleme sağlandı. Üstyapı çalışmalarının 2026 yılı Ağustos ayında tamamlanması hedefleniyor.
Gündem, 27 Aralık 2025 03:50
Yorumlar (0)
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
Kocaeli’de Anahtar partililer eğitildi
Önemli sanatçıların eserleri İzmit’te görücüye çıkacak
İzmit’te Sevgililer Günü coşkusu
Gıda enflasyonunda diğer ülkelere fark attık
Millet Bahçesi’ne dönüştürülen eski fuar alanına yeni spor aletleri
Halkın yüzde 40'ı protein alamıyor
Doğalgaz bağlantı bedeli ile ilgili yeni karar
Dilovası’nda MHP’li kadınlar baş tacı!
Barış Manço Gebze’de şarkıları ile anıldı
Tek kişilik ordu: Ömer Çeker!
Semih Yalçın'dan ortaya karışık sözler!
İzmit Yenice’de üreticilerle buluştular
AKP'li başkan kelimeye takıldı!
Büyükakın sanayicilere ve iş insanlarına böyle seslendi!
Alikahya TEM Bağlantı Yolu Projesi’nde durum ne?
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar destekçileriyle gövde gösterisi yaptı
Erbakan: Tek haneli enflasyon 2027 için de hayal oldu
İzmit ve Gebze’de Ramazan ayına özel her gün onlarca etkinlik
Buna İmamoğlu'nun cezaevinden açıklama yapmasından da rahatsız oluyorlar denir!
Ramazan'da zincir marketlerde indirim!
Erdoğan'ın seçimde verdiği sözleri çiğnedi!
Kocaeli’de bir kez daha Basketbol Şampiyonası heyecanı yaşanacak
Ramazan kolisi yüzde 1500 zamlandı
