Dilovası’nda Başkan Ömeroğlu, Ankara’dan müjde ile döndü! Yakında başlayacak
Gündem, 23 Aralık 2025 11:00Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu’nun Ankara’da gerçekleştirdiği temaslar, Diliskelesi Mahallesi adına önemli bir kazanımla sonuçlandı. Başkan Ömeroğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıkları Genel Müdürlüğü yetkilileriyle yapılan görüşmelerin ardından Diliskelesi Sahil Projesi için sözleşmeyi imzaladı.
ANKARA’DA KRİTİK ZİYARET
Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu; Tabiat Varlıkları Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Selçuk Göktaş ve Tabiat Varlıkları Genel Müdür Yardımcısı Dr. Beyhan Oktar’ı ziyaret etti. Görüşmelerde ilçenin geleceğine yön verecek projeler ele alındı.
SÖZLEŞME İMZALANDI, GERİ SAYIM BAŞLADI
Gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Diliskelesi Mahallesi Sahil Projesi kapsamında Tabiat Varlıkları Genel Müdürlüğü ile sözleşme imzalanarak süreç resmiyet kazandı. Böylece projenin hayata geçirilmesi için önemli bir aşama tamamlanmış oldu.
BAŞKAN ÖMEROĞLU: “ARABA HARÇLIKLARI DEĞİL, KALICI ESERLER”
Ziyaret sırasında duayı yapan Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, imza sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bugün Diliskelesi mahallemiz için çok hayırlı bir adımı daha attık. Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz projeleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Sahil projemizin sözleşmesini imzaladık. Bizim anlayışımız ARABA HARÇLIKLARI dağıtmak değil; ilçemize kalıcı, değer katan ve nesiller boyu hizmet edecek eserler kazandırmaktır. Rabbim en kısa sürede bu güzel projeyi hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı nasip etsin.”
DİLİSKELESİ’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK
Sahil projesiyle birlikte Diliskelesi mahallemizde vatandaşların aileleriyle huzurla vakit geçirebileceği, yürüyüş alanları, sosyal donatılar ve modern sahil düzenlemesi hayata geçirilecek.
PROJE YAKIN ZAMANDA BAŞLAYACAK
Başkan Ömeroğlu, sahil projesinin en kısa sürede başlatılacağını ve etaplar halinde tamamlanarak halkın kullanımına açılacağını ifade etti.
Gündem, 23 Aralık 2025 11:00
Yorumlar (0)
Çenesuyu'nda şişe başına 1 TL’lik artış
Başkan Hürriyet, Halk Günü’nde İzmitlileri dinledi
Her şey dahil sistemi esnafı vuruyor
Belediye aşevinde hazırlanan aşureler vatandaşlara ikram edildi
Derinceliler, Çınarlıdere’deki bu yürüyüşe davetli
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret ve enflasyon verilerini yorumladı
Espri yaptı diye tutukladılar! Buna memlekete kötülük yapmak denir
Dr. Serdar Kaman’dan Deniz Göktaş tepkisi
Gölcüklü öğrencilerden gururlandıran başarı!
Başkan Hürriyet: İsrafı önledik, belediyenin öz gücünü büyüttük
BTP, kirli düzenin ve kokuşmuş siyasetin bir parçası olmayı reddediyor!
Kocaeli’nin filosu büyüdü, çevreci kimliği korundu
En düşük emekli maaşı 23 bin 552 TL oluyor
KOTO, Almanya’da stant açtı
Bu zam değil enflasyon farkı
Sağlık çalışanları her gün biraz daha yoksullaşıyor
Gölcük’te büyük para ödüllü Plaj Voleybolu Turnuvası başlıyor!
10 yıldır 15 Temmuz raporu yok
Kayıptı, ormanda ölü bulundu
Maaş zammı belli oldu
Marketlerde satılan çaydan boya çıktı
Körfez’de Başkan Söğüt’e trampa yetkisi!
ENAG'tan beklenen enflasyon rakamları geldi!
Erkekleri taciz eden kadın gözaltına alındı
Başiskele sahilinde trafik tek yönlü oluyor!
Kocaeli’nde 154 hatta kesintisiz ulaşım
Gölcük Yüzbaşılar’daki bu parka el atılması isteniyor
Başkan Hürriyet'in eski sağ kolu neden gözaltına alındı?
Yeniden Refah’ta yeni hedef! 1 milyon üye
O ili deprem salladı
Cübbeli'nin altınlar çalındı iddiası yalanlandı!
Gebze Ticaret Odası 66 firma ile o listede
Akaryakıtta önce bindirim, sonra indirim!
İkinci el otomobil piyasası çöküşte
Espri yaptı diye gözaltına alındı!
Darıca Huzurevi için somut adım atıldı!
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha imzalandı!
Kocaelililere unutulmaz bir yaz keyfi
Kandıra’da aşure ziyafeti!
