İzmit’te askıda et uygulamasına devam
Gündem, 10 Aralık 2025 17:16İzmit Belediyesi, vatandaşların uygun fiyatlı ve kaliteli et ürünlerine erişimini artırmak için Halk Et Mobil Aracı ve Yenişehir Halk Et Mağazasında satışlarını sürdürürken, ASKIDA ET UYGULAMASIYLA da destek olmaya devam ediyor.
İzmit Belediyesi, vatandaşların uygun fiyatlı ve kaliteli et ürünlerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirdiği Halk Et Mobil Aracı uygulamasını sürdürüyor. Mobil araç son olarak İzmit Belediye Meydanı’nda vatandaşlarla buluşarak uygun fiyatlı et satışı yaptı. Uygulama, özellikle dar gelirli vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarına önemli katkı sunuyor.
“BU HİZMETİN BÜTÜN KENTE YAYILMASI LAZIM”
Mobil araçtan alışveriş yapan vatandaşlar hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Metin Karalar, artan kasap fiyatlarına dikkat çekerek, “Hizmetten memnunuz. Kasapta kıyma 900 lira olmuş. İnsanların alım gücü olmadığı için buraya geliyor. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi. Ali Küçük ise uygulamanın genişletilmesini isteyerek, “Bu hizmetin bütün kente yayılması lazım. Diğer yerlerdeki et fiyatlarının yanından geçemiyoruz” ifadelerini kullandı.
“DAR GELİRLİ VATANDAŞLAR İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR İMKAN”
Daha önce de Halk Et’ten alışveriş yaptığını söyleyen Muhittin Türk, “Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyorum. Et alamayan insanların ucuz et alabilmesini sağladı” diye konuştu. Nadiye Gürel de hizmetin özellikle dar gelirli aileler için çok kıymetli olduğunu belirtti: “Belediyenin bu hizmetinden çok memnunuz. Sağlıklı ve güvenilir olduğu için gönül rahatlığıyla gelip alışveriş yapıyoruz. Dar gelirli vatandaşlar için çok büyük bir imkan.”
“HİZMETTEN MEMNUNUM”
Vatandaşlardan Nurşen Yılmaz ise ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek, “İnsanların bütçesi sıfıra düştü, et yiyemiyorlar. Daha önce de almıştım, etler çok güzel ve hijyenik. Bu hizmetten çok memnunum” dedi.
.gif)
ASKIDA ET UYGULAMASI
Bilgi İşlem Müdürü Samet Can Demir ise, “Sosyal belediyecilik örneklerinden biri olan Halk Et projemiz devam ediyor. Yenişehir Mahallesi’nde bulunan halk et mağazamız ve halk et büfemiz ile entegre bir şekilde askıda et çalışmamızda devam ediyor. Askıda Et Uygulamasına katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımızı halket.com.tr web sitesine davet ediyoruz” diye ifade etti.
HAFTANIN 6 GÜNÜ SATIŞ HİZMETİ OLACAK
Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 85 / B adresinde bulunan Halk Et Yenişehir Mağazasında Pazar hariç haftanın 6 günü saat 12.30’dan itibaren satışlar devam ederken, Mobil Halk Et Aracı da 11 Aralık Perşembe günü yine saat 12.30’da Belediye Meydanı’nda vatandaşlara hizmet verecek.
Gündem, 10 Aralık 2025 17:16
Yorumlar (0)
Başkan Hürriyet'in selamı var!
Kocaeli’nde temiz hava ve nefes almak lüks olmamalı!
Dilovası’nın yolları yenilenecek!
Kocaeli’de bu yaz da böyle geçti!
Vali Aktaş, Kocaeli’de saraya giren tek vekili ağırladı!
Derince’de İshakçılar’daki festival alanına ücretsiz servis
Kocaeli Büyükşehir, Sapanca Kırkpınar’daki fuarda yerini aldı
Körfez’de o bitkinin hasadı yapıldı
Zeytinoğlu sanayi üretim verilerini değerlendirdi
Başiskele’de üniversite öğrencilerine 10 bin TL’lik eğitim desteği
Çayırova’da Spor Kompleksi hizmete açılıyor
Terörsüz Türkiye vatandaşa soruldu!
İzmit’te çocuklar ve yetişkinlere yönelik tiyatro seçmeleri başlıyor
Bu kaldırımda vatandaş nasıl yürüyecek?
Kocaelispor’un yeni tesisi her geçen gün şekilleniyor
Orta Vadeli Programa bakım sigortası da eklendi
Yıldız Demir Çelik, SteelOrbis Kocaeli’de çeliğin dönüşüm eksenini paylaştı
Köprü ve otoyollar bayramda ücretli mi?
Altın yumurtlayan tavuğu kesiyorlar
Sağlık Müdürü ile ilgili şok iddialar!
Derince’de olası afetlere karşı hazırlık
TEM Otoyolu’ndaki o çalışma 25 Eylül’de tamamlanacak
Maaşlara farkın yansıması nasıl olacak?
Dilovası’nda MHP’liler sahadan ayrılmıyor!
İzmit’te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor
Gebze Ticaret Odası’nda Mali Müşavirler Ofisi açılıyor
Okul, aile iş birliği güçlendirilmeli
Kirayı yükseltmeye çalışan ev sahiplerinin yeni oyunu!
Kartepe Hipodromu’nda Kocaeli Vali koşusu heyecanı!
Darıca’da AK Parti’ye 9 ayda 3580 yeni üye
Kredi kartı limitlerinde yeni dönem
İhsaniye’de Avcıdere’nin suyu içme suyu sistemine kazandırılıyor
Tramvay güzergâhındaki yollar yenileniyor
Gölkay Park tekrar halkın hizmetine açılmalı
Yeni yaşam kampüsü yükseliyor
Bu otobüsler haftalardır yolcu taşımıyor!
Gölcük Değirmendere’den yangın hidrantı uyarısı
Başkanları hapse atıp seçimi kazanacaklarını mı zannediyorlar?
Cübbeli milli irade gaspını görmezlikten geldi!
