Başkan Büyükakın’ın makamı boş kalmıyor
Gündem, 26 Kasım 2025 08:57Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, kent dinamikleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Büyükakın bu kapsamda çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilcisini ağırladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a ziyaretçi akını. Genç Derinceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Kocaeli Hayırseverler Derneği temsilcileri, Kocaeli Orta Anadolu İl Dernekleri Platformu Başkanı Erhan Bilgiç, Kocaeli Yozgatlılar Derneği Başkanı Salih Ata, Kocaeli Kırşehirliler Derneği Başkanı Fatih Soylu, Kocaeli Niğdeliler Derneği Başkanı Cumali Bozok, Kocaeli Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin, Kocaeli Eskişehirliler Derneği Başkanı Bülent Çevik, Kocaeli Kırıkkaleliler Derneği Başkanı Rıdvan Karadoğan, Kocaeli Çankırılılar Derneği Başkanı Recep Kaçmaz ve Kocaeli Kayserililer Derneği Başkan Vekili Mahmut Semerci, Başkan Büyükakın’ı ziyaret etti.
.gif)
BÜYÜKAKIN: STK’LAR ÖNEMLİ YAPILAR
Başkan Büyükakın, Cem Vakfı Genel Başkanı Ahmet Rasim Tükek, Büyükşehir Cemevleri Koordinatörü Mutlu Beyazgül ve beraberindeki heyeti de ağırladı. Başkan’ın son ziyaretçisi, Masterchef programında Kocaeli’yi gururla temsil eden, Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi Şefi Ayten Saner oldu. Ziyaretlerde, kenti kalkındıracak projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Samimi, sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmada dernek üyelerinin görüş ve taleplerini dinleyen Başkan Büyükakın, sivil toplum kuruluşlarının, toplumsal nabzı tutan önemli yapılar olduğunun altını çizdi.
KOCAELİ İÇİN ÜRETMEYE DEVAM
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak STK’larla yakın işbirliği içinde olmayı sürdüreceklerini de vurgulayan Başkan Büyükakın, “Projelerimizi hayata geçirirken, toplumun tüm kesimlerinin görüş ve taleplerini dikkate alıyoruz. Sivil toplum kuruluşları da sık sık bir araya geldiğimiz, ortak akıl ve istişare kültürünü canlı tuttuğumuz yapılar. Onların katkısı, kent adına çok önemli. Kocaeli için hep birlikte çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Gündem, 26 Kasım 2025 08:57
Yorumlar (0)
Teğmenlerin komutanı görevine iade edildi
Eski fuar alanındaki dev akvaryum açılıyor! 2 gün ücretsiz
Erdoğan'dan CHP'ye gönderme
Makine sektöründe Türkiye genelinde kapasite kaybı, Kocaeli’de artış oldu
İşte MHP’nin yeni Kocaeli il yönetimi
Başkan Ömeroğlu, Diliskelesi’nde de soruları cevapladı
Derince’de Afet Mutfağı ve Lojistik Deposu için ilk kazma vuruldu
Abdullah Gül 3 partinin ortak adayı mı?
Başkan Büyükakın sınava girecek öğrencileri unutmadı
15 Temmuz öncesi şehitlikte bir araya geldiler
Meydanlarda maç izlemek yasak!
İş insanı Altınay’ın kızı Merve Sude Uçar mezun oldu
Gölcük'te El Sanatları Festivali için başvurular başladı
KOTO’dan Alman Ticaret Odası ile iş birliği protokolü
76 vekil adına sahte imza verildi
Her an seçim gündeme gelebilir!
Çınar Akademi’de sınav öğrencisi öğrencilere moral dopingi!
Plajlar hazır!
Büyükada Kocaelilileri bekliyor!
Kartepe stadyum yolu yapboz tahtasına döndü!
O başkan da gözaltına alındı
Başkan Hürriyet okullarda engellenen beslenme saati projesini böyle hayata geçirecek
Hiç mi rencide olmuyorsunuz bundan?
Çayırova Kent Meydanı projesinde sona gelindi
Türkkan, İzmit Körfez Dip Çamuru TBMM gündemine taşıdı
Emekli öğretmenden Özel'e: Aç geziyorum
Başkan Bulut: Kocaeli iş dünyası başarı grafiğini yükseltiyor
Mamikler Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temeli Tüysüzler’de atılıyor
Yargı sürecine müdahale ihtimali araştırılmalı
Kocaeli’de sahillere ulaşım 20 Haziran’da başlıyor
500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 85 Kocaeli firması var
AKP'de Erdoğan sonrası liderlik hesapları!
Gölcüklüler bu konsere davetli!
Kocaeli vekili Kanko’dan TBMM’de SMA isyanı
Alpaslan Vural’ın kızı Durul mezun oldu
Gölcük’te İYİ Partililerden Tandoğan çağrısı
Buz pistindeki kafeye 300 bin TL teklif
Kandıra’da 40 yıl sonra keten üretimine yeniden başladı
Tartışılan o savcı terfi ettirildi!
