Bilişim Fuarı’na vatandaşın ilgisi yoğun
Gündem, 22 Kasım 2025 00:24Bilişim ve teknolojinin kalbinin attığı Kocaeli Bilişim Fuarı, Kocaeli Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. Teknoloji meraklıları ve girişimcileri buluşturan fuara katılan firmalar, en yeni teknolojilerini kurulan stantlarda anlattı.
BİLİM VE TEKNOLOJİDE ÖNCÜ KENT KOCELİ
Geleceğin dünyasına yön veren bilişim teknolojileri, Kocaeli’de “Bilimşim Fuarı” adı altında buluştu. Kocaeli Kongre Merkezi’nde kapılarını açan ve 3 gün sürecek olan fuarda; iletişim teknolojileri, siber güvenlik çözümleri, yapay zekâ ve veri yönetimi, mühendislik ve tasarım teknolojileri, dijital ticaret inovasyonlarını içeren dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri yer alıyor.
.gif)
VATANDAŞLARIN İLGİSİ YOĞUN
Kapılarını törenle açan Kocaeli Bilişim Fuarı’na vatandaşların ilgisi oldukça yoğun oldu. Teknoloji meraklılarını buluşturan fuarda; makine, otomobil, endüstriyel otomasyon, kamera sistemleri, bilgisayar, yazılım alanındaki yenilikleri tanıtan ve daha birçok stant bulunuyor. Fuarın hafta sonu da birçok vatandaş tarafından ziyaret etmesi bekleniyor.
TEKNOLOJİ KAYIT ALTINA ALINACAK
Bilişim Fuarı’nda bu yıl; 45 oturum, 124 konuşmacı bulunuyor. 95 ulusal-uluslararası şirket ile bugünün ve yarının teknolojilerinin ele alınacağı oturumlarda siber güvenlikten akıllı şehirciliğe, eğitim teknolojilerinden sanayi 4.0 çözümlerine kadar geniş bir yelpazede sunumlar yapılacak. Fuar boyunca gerçekleştirilen tüm panel ve oturumlar kayıt altına alınacak. Bu içerikler, fuar sonrasında derlenerek “Kocaeli Bilişim Fuarı Özel Yayını” adıyla kitaplaştırılacak.
DİJİTAL KATILIM BELGESİ VERİLECEK
Tüm vatandaşlar için ücretsiz açık olan Kocaeli Bilişim Fuarı’nda oturumlara katılan ziyaretçilere “Dijital Katılım Belgesi” veriliyor. Sınırlı kontenjanla gerçekleştirilen etkinliklere kayıt için www.kocaelibilisimfuari.com adresi ziyaret edilebilecek. Fuar, Kocaeli Kongre Merkezi’nde 21-23 Kasım tarihleri arasında devam ediyor. Katılımcılar yeni teknolojileri deneyimleme fırsatı bulacak.
Gündem, 22 Kasım 2025 00:24
Yorumlar (0)
Fon vurgununda mal varlığı kararı
Vali Aktaş o köydeki mevlit ve çocuk şenliği programına katıldı
CHP’liler Kandıra’da fındık üreticilerine bir dokundu bin ah işitti
Türk Hava Yolları yeniden Minsk’te! ASKON Kocaeli detayı
Başiskele Kavşağı’nda 80 tonluk tabliye tek hamlede yerine konuldu
Büyükşehir personeli Aktin vefat etti
Kocaeli Valiliği bir kez daha uyardı!
Bu korkunç soygun araştırılmalı
Siyasette bir ilk! Delege değil üye var
Elektrik tüketiminde şaşırtmayan sonuç!
Kaya ve eşinden bu milletin parasının hesabı sorulacak mı?
AKP'li eski vekilden muhalefete bir garip çağrı!
Her türlü yolsuzluk, istismar ve usulsüzlükle mücadele tavizsiz verilecektir
Tutuklanmak bu kadar basit!
Kocaeli’nde Uluslararası Kitap Fuarı için heyecan dorukta
Sözler Hz. Ömer uygulama Turist Ömer
KOTO’da KOSGEB destekleri bilgilendirme toplantısı
Fotoğrafın tarihine ışık tutan buluşma
Namaz çıkışı cemaate ikram
Erdoğan'dan affını istedi
Eski karısını gece yarısı sokak ortasında öldürdü
Gönül Bahçem Davet Evi, kapılarını en özel anlara açıyor
Dolar 60 TL olacak mı?
İzmit’ten uluslararası alana uzanan kadın dayanışması projelere dönüşecek
Meme kanseri taramasının yapılacağı mobil araç devrede
Eski bakan Fatma Betül Sayan Kaya bu iddialara cevap verir mi?
Karamürselli esnaf intihar etti
MHP’den talimat geliyor, Türk Sağlık-Sen başkanları görevden alınıyor
İzmit’teki o mahalleye yeni sosyal yaşam alanı
Mehmet Sönmezoğlu veda etti
İSU’nun Çayırova’daki altyapı çalışmaları sürüyor
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne 12 yataklı yoğun bakım ünitesi
Polisler neden intihar ediyor?
Bu hafta da binlerce öğrenciye ücretsiz yiyecek dağıtıldı
Millet Bahçesi’nde Şehit Yakınları ve Gazi Evi açıldı
Vali Aktaş, Kocaeli’nin eski ve yeni Emniyet müdürlerini ağırladı
Santral rampası yenilendi
Başkan adam mı öldürdü dedirten hapis talebi!
KOÜ Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu KOTO’da toplandı
