Bilişim Fuarı’na vatandaşın ilgisi yoğun
Gündem, 22 Kasım 2025 01:07Bilişim ve teknolojinin kalbinin attığı Kocaeli Bilişim Fuarı, Kocaeli Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. Teknoloji meraklıları ve girişimcileri buluşturan fuara katılan firmalar, en yeni teknolojilerini kurulan stantlarda anlattı.
BİLİM VE TEKNOLOJİDE ÖNCÜ KENT KOCELİ
Geleceğin dünyasına yön veren bilişim teknolojileri, Kocaeli’de “Bilimşim Fuarı” adı altında buluştu. Kocaeli Kongre Merkezi’nde kapılarını açan ve 3 gün sürecek olan fuarda; iletişim teknolojileri, siber güvenlik çözümleri, yapay zekâ ve veri yönetimi, mühendislik ve tasarım teknolojileri, dijital ticaret inovasyonlarını içeren dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri yer alıyor.
.gif)
VATANDAŞLARIN İLGİSİ YOĞUN
Kapılarını törenle açan Kocaeli Bilişim Fuarı’na vatandaşların ilgisi oldukça yoğun oldu. Teknoloji meraklılarını buluşturan fuarda; makine, otomobil, endüstriyel otomasyon, kamera sistemleri, bilgisayar, yazılım alanındaki yenilikleri tanıtan ve daha birçok stant bulunuyor. Fuarın hafta sonu da birçok vatandaş tarafından ziyaret etmesi bekleniyor.
TEKNOLOJİ KAYIT ALTINA ALINACAK
Bilişim Fuarı’nda bu yıl; 45 oturum, 124 konuşmacı bulunuyor. 95 ulusal-uluslararası şirket ile bugünün ve yarının teknolojilerinin ele alınacağı oturumlarda siber güvenlikten akıllı şehirciliğe, eğitim teknolojilerinden sanayi 4.0 çözümlerine kadar geniş bir yelpazede sunumlar yapılacak. Fuar boyunca gerçekleştirilen tüm panel ve oturumlar kayıt altına alınacak. Bu içerikler, fuar sonrasında derlenerek “Kocaeli Bilişim Fuarı Özel Yayını” adıyla kitaplaştırılacak.
DİJİTAL KATILIM BELGESİ VERİLECEK
Tüm vatandaşlar için ücretsiz açık olan Kocaeli Bilişim Fuarı’nda oturumlara katılan ziyaretçilere “Dijital Katılım Belgesi” veriliyor. Sınırlı kontenjanla gerçekleştirilen etkinliklere kayıt için www.kocaelibilisimfuari.com adresi ziyaret edilebilecek. Fuar, Kocaeli Kongre Merkezi’nde 21-23 Kasım tarihleri arasında devam ediyor. Katılımcılar yeni teknolojileri deneyimleme fırsatı bulacak.
Gündem, 22 Kasım 2025 01:07
Yorumlar (0)
Kocaeli Valiliği'nden soğuk hava ve kar uyarısı!
Kocaeli’de Hizmet-İş 1200 üye ile 1 Mayıs’ta Bursa’da
Gebze Lokomotif Çocuk Köyü kapılarını bayram havasında açtı
Tavşancıl’da doğanın kalbinde nefes alınacak bir alan
İYİ Partililer bu seferde Darıca’dan geçti!
Dernekler İzmit Belediye Meydanı’nda buluşacak
Gölcük’te çevreyi kirleten besi çiftliğine ceza kesildi
Kocaeli vekili Gergerlioğlu, Bakan Çiftçi’ye seslendi
Gebze Kirazpınar’da alternatif güzergâh
Bayram ikramiyesi artacak mı?
Gebze Ticaret Odası’nda Tedarikçi Günleri’ne yönelik talep artıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu işgücü verilerini değerlendirdi
Kağıtspor’dan her branşta başarı
Körfez’de gençler ve iş dünyası aynı platformda
Gebze'de 1 Mayıs çağrısı
Bir parti aradaki farkı açıyor
İşte yeni Türkiye! Alım gücü kalmadı
Savaş halindeki ülkelerin gerisinde kaldık
O otopark haftalardır bu halde
Gazeteci Mevlüt Soysal’dan bir roman daha
Eski Dostlar bildiğiniz gibi!
Çayırköy göletini Büyükşehir temizledi
Erdoğan'ın danışmanı AKP'lileri uyardı
İzmit’te kurban satış yerlerinin tahsisine başlanıyor
Gölcük'te Örgü Şöleni’ne büyük ilgi
Gebze Ticaret Odası’nın o projesinde ihtiyaç analiz süreci tamamlandı
İtalyan yazarın oyunu Gebze’de sahnelendi
İzmit’in en güzel manzarasında 250 TL’ye kahvaltı keyfi
Erdoğan yaptırıyorsa çok daha kötü
Başkan robotla oynadı!
Altın fiyatları uçacak!
Esnaflar adına yapılandırma ve stopaj çağrısı
İYİ Partililer Gebze’de de ziyaretten ziyarete koştu
Kocaeli dönüşüme en uygun şehir
Mahkeme tanımam kafana sıkarım!
Tavşancıl Kapalı Spor Salonu da yeni yüzüyle hizmette
Körfez’in şampiyon yüzücüleri Azerbaycan’da ülkemizi temsil edecekler
Kocaeli’de damızlık mandaları üreticilere teslim edildi
Çayırova’da zeka oyunları yarışması
