Gelecek Partisi Kocaeli’de bir atama daha
Siyaset, 07 Kasım 2025 03:41İl başkanlığına Ömer Uçar’ı atayarak yeniden yapılanmaya giden Gelecek Partisi Kocaeli Teşkilatında ilk atama İzmit’e yapıldı. Genel merkezin onayıyla ilçe başkanlığına atanan Şakir Seydioğlu’na yetki belgesi, il başkanı Ömer Uçar tarafından verildi.
Üç gün önce Ankara’da Gelecek Partisi Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından Kocaeli il başkanlığına atanan Ömer Uçar, ilk atamayı kendisinden boşalan İzmit ilçe başkanlığına yaptı. Genel merkezin de onayladığı karar, yaklaşık üç yıldır ilçe başkan yardımcılığı yapan Şakir Seydioğlu’na tebliğ edildi. Yetki belgesini takdim ederken bir açıklama yapan başkan Ömer Uçar, “Ülkemizin içerisinde bulunduğu durum ortada. Yaşanan bu darboğazdan çıkmanın yolu etkin ve yapıcı muhalefetten geçmek, çözüm önerileri sunmak ve iktidara hazır olmaktan geçmektedir. Şakir Seydioğlu kardeşimizin başarılı olacağına yürekten inanıyorum” dedi.
.jpeg)
İzmit ilçe başkanlığına atanan Şakir Seydioğlu da yaptığı konuşmada, “Gelecek Partisi İzmit ilçe başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Sayın genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, parti yönetimine, il başkanımız Ömer Uçar ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Önemli ve olağan dışı bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte partimizin yönetim organlarının önemi bir kat daha artıyor. İl ve ilçe yönetimlerimize önemli görevler düşüyor. Vatandaşlarımızın inanç, kültür, hak, özgürlük, ekonomi ve cinsiyet ayrımı yapmadan öneri ve taleplerini göz ardı etmeden katılımcı ve müzakereci bir yöntemle, geniş bir mutabakatla partimizle bütünleşmeyi sağlamak istiyorum. Üç yıldır ilçe yönetimindeyim. En kısa sürede yönetimimi tamamlayarak teşkilatımı kongre sürecine tamamlayacağım” dedi. 1992 Bitlis doğumlu olan Seydioğlu, evli ve dört çocuk babası.
Siyaset, 07 Kasım 2025 03:41
Yorumlar (0)
Emekliye bir dokun bin ah işit
Obezite sadece fazla yemek yemekten kaynaklanmaz
Körfezli özel çocuklardan keyifli ve eğitici ziyaretler
Kocaeli’nin ulaşım vizyonu Berlin’de vitrine çıktı
Ders saatleri 40 dakikadan 30 dakikaya düşürülecek
İSU’dan baraj çevrelerine yakın koruma çiti
İzmit Belediyesinden öğrencilere pizza
Kocaeli’yi Kitap Fuarı heyecanı sardı
Mansur Yavaş istifa ettiğini açıkladı
Kartepe Kent Meydanı’nda tehlike geliyorum diyor!
Motorine indirim geliyor
Yeni nesil ATM'lerde kart yok!
Körfez Gençlerbirliği potoda lige galibiyetle başladı
Gölcük’te alışveriş festivali kapılarını açıyor
O ilçede okul kantinlerine sıkı denetim
Bu belirsizlik ve mağduriyet bitsin artık!
Annesi vahşice öldürülen kızı linç ettiler!
Derince’deki 120 yataklı sağlık tesisinde çalışmalar hız kesmiyor
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Fırtınaya dikkat!
Altın yatırımcılarını neler bekliyor?
Yeni vergi mi geliyor?
Kocaeli İtfaiyesi, Fransız meslektaşlarına ders verdi
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
