Çanak sorulu oyun deşifre olmuştu! Köstebek aranıyor
Gündem, 30 Eylul 2025 13:01Erdoğan’ın ABD Başkanı Trump’ın oğlu ile görüşmesi, 300 Boeing alımı, gazetecilere önceden verilen sorular ve KAAN savaş uçağı ile ilgili yaşanan gelişmeler AKP iktidarında büyük bir 'sızıntı çatlağı' tartışmalarına neden oldu. Saray içindeki bir kaynaktan dışarı aktarıldığı öne sürülürken, yaşananların AKP içerisindeki kliklerin güç savaşından kaynaklandığı belirtiliyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beyaz Saray ziyareti öncesinde ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu ile İstanbul'da görüşmesi ve görüşmede ABD'den yapılacak Boeing alımının CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e sızdırılması kamuoyunda büyük bir etki yaratmıştı.
Devam eden süreçte ABD dönüşünce Erdoğan'ın uçakta ağırladığı gazetecilere saatler öncesinden soruların verildiğini medya ombudsmanı Faruk Bildirici ifşa ederken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın ABD'den beklenen motorların gelmediği ve KAAN savaş uçağının üretiminin durduğuna ilişkin açıklamaları AKP içerisindeki 'sızıntı' tartışmalarını körükledi.
SARAY BİLGİ SIZDIRAN KÖSTEBEĞİ ARIYOR
İktidarın en gizli bilgilerinin bile hem muhalefete hem de çeşitli gazetecilere aktarılması Saray'da derin bir rahatsızlığa neden olurken, söz konusu bilgilerin Saray içindeki güçlü bir kaynaktan dışarı aktarıldığı öne sürülmekte. Beştepe'den 'bilgi sızıntısı' olduğuna yönelik iddialar siyaset kulislerinde yankılanırken, yaşanan gelişmelerin ardından Saray'dan bilgi sızdıran köstebeğin tespit edilmesi için tam teşekküllü bir çalışma başlatıldığı iddia ediliyor.
Gündem, 30 Eylul 2025 13:01
Yorumlar (0)
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni üzen ölüm
Kılıçdaroğlu, kurultayı ne zaman toplayacak?
Kandıra’da köy yollarına el atıldı
Gölcük’te bayramlaşma heyecanı
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya’dan bayram mesajı: Hizmet yolunda durmadan çalışacağız
Büyükakın’dan yürek ısıtan ziyaretler
İş bulamayan gençler borçlu çıkmamak için bunu yapın!
Sağlıklı beslenmeye dikkat çekildi: Yeni kesilen et hemen tüketilmemeli
Kamil Şirin: Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum
Özgür Özel yeni parti mi kuracak?
Kritik kurban eti uyarısı! Kanser riski taşıyabilir
Telefonlara dev zam yolda!
Derince’de de bayram geldi, yüzler güldü!
Dilovası’nda birlik mesajı
KOTO’daki bayramlaşma iş insanlarını buluşturdu
YSK dışında bir mahkemenin karar vermesi görülmüş şey değil
Özel'den Genel Başkanı üyeler seçsin çağrısı
Darıca trafiğine akıllı dokunuş
Başkan Ömeroğlu’ndan bayramı mesajı
Çayırovalılar bayramlaşma töreninde bir araya geldi
Yeniden Refah’ta Çayırova’ya başkan atandı
İYİ Parti, bu bayramda CHP ile bayramlaşmayacak
CHP'de 2023 Parti Meclisi göreve geri döndü
Kaldırım çalışması bitti, pisliği kaldı
Başkan Söğüt: Bayramımız mübarek olsun
Akaryakıta indirim geliyor!
Kocaeli’de seraları zarar gören üreticilere destek
Araç muayene ücretleri, bütçeleri zorlayan seviyelere ulaştı
Sakatatları çöpe atmayın
Erdoğan'dan affını istedi, siyasete nokta koydu
Sarıdoğan’dan, Büyükakın’a tepki: Şehri de nesli de mahveden sizin politikalarınız!
CHP'ye yapılan operasyon Türkiye'yi yönetenlerin çaresizliğini gösteriyor
Başkan Sezer’den Kurban Bayramı mesajı
Kule deresi yine kirli akıyor
