Erdoğan eski sağ kolunun en mutlu gününde yanında olmadı
Gündem, 15 Eylul 2025 08:337 yıl boyunca Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı görevini yürüten ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Fahrettin Altun, 10 Temmuz 2025 tarihli Resmi Gazete kararıyla görevinden alındı. İktidar kulisleri söz konusu kararı 'kesin tasfiye' olarak değerlendirirken, dün akşam düzenlenen Altun’un oğlu Mustafa Bilge Altun'un düğününe Erdoğan'ın katılmaması dikkatlerden kaçmadı.
2018 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından göreve gelen ve iktidar medyasının dizaynında başrol oynayan Fahrettin Altun, 7 yıl boyunca yürüttüğü Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı görevinden 10 Temmuz'da alındı ve Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'nun başkanlığına getirildi.
Altun'un daha düşük profilli bir göreve atanması iktidar çevrelerinde 'tasfiye' olarak değerlendirilirken, Fahrettin Altun'un 23 yaşındaki oğlu Mustafa Bilge Altun dün akşam Beykoz Mecidiye Kasrı'nda düzenlenen düğün ile dünya evine girdi.
TÖRENE AKP'NİN AĞIR TOPLARI KATILMADI
Törene, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mahir Ünal, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, eski Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Büyükelçi Egemen Bağış, eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile bazı milletvekilleri ve belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Yıllarca Erdoğan'ın en önemli bürokratları arasında gösterilen Altun'un oğlunun düğününe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın katılmaması ise dikkatlerden kaçmadı.
.png)
ALİ ERBAŞ DUA ETTİ, TEVFİK GÖKSU NİKAH KIYDI
Kur'an tilavetiyle başlayan törende, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş dua etti.
Çiftin nikahını Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kıyarken, nikah şahitliklerini ise davete katılan protokol üyeleri yaptı.
Nikahın ardından çifte mutluluklar dileyen Hulusi Akar, "Allah bir erkek bir de kadın yaratmış. Dolayısıyla bunların birleşmesinden de evlilikler ve aile oluyor. Dolayısıyla aile bizim toplumumuzun olmazsa olmazı. Bu zaman içerisinde maalesef içeriden dışarıdan yapılan bir takım neşriyatla erozyona uğratılıyor. Buna müsaade etmemek lazım. Bu güzel toplumun bunun farkında olduğuna eminim." diyerek, evlilik cüzdanını çifte takdim etti.
Nikah merasiminin ardından Mustafa Bilge Altun ve Rumeysa Reis çifti ile aileleri tebrikleri kabul etti.
Gündem, 15 Eylul 2025 08:33
Yorumlar (0)
Vergi ve harçlara yüksek zamlar
Hürriyet: Bu topraklarda Atatürk’e edilen duaya kimse yasak koyamaz
Yürüyen merdivenler bu saatlerde yine duracak!
Lapa lapa kar yağacak
Başkan Gökçe, komutan, Emniyet ve Nüfus Müdürü’nü kutladı
Özgür Özel: Bir kez daha uyarıyorum
İYİ Parti İl Başkanı Şirin’den Vali Aktaş’a 10 Kasım teşekkürü
Körfez Sevindikli’de dev yatırım!
Derince’de 10 Kasım’a özel programlar
İzmit Belediyesi marangoz arıyor!
Vah Kocaeli’m vah!
Özel Körfezim’den lösemili çocuklara özel etkinlikler
Birinci parti değişti mi? İşte son anket
CHP eski İl Başkanı Bülent Sarı, Vali İlhami Aktaş’ın kapısını çaldı
Erbakan, Bahçeli'ye yine İmralı'ya sen git dedi!
Çevreyi kirleten firmaya 1 milyon 870 bin TL’lik ceza
Metro güzergahındaki binalar risk altında!
KOTO Başkan Bulut ve yönetiminden Almanya’da önemli görüşmeler
Tanju Özcan, Davutoğlu'nu taşladı!
Dilovası’nda zabıta ekipleri marketleri boş bırakmıyor!
Okul müdürünün yaptığına bakın!
Çağlayan’daki çete hesap vermek yerine bize soruşturma açıyor
Hani Almanya bizi kıskanıyordu?
İzmit’te Tarihi Ayakkabıcılar Çarşısı’nın çatısı yenilendi
Erdoğan, bizimle uğraşan itine köpeğine sahip çık!
Dikenli bitkiler peyzaj için kullanılmamalı
7 ülke ve 18 farklı şehirden gelip Kandıra’da balık tutmak için yarışacaklar
BBP Genel Başkanı da PKK lideri Apo ile görüşecek mi?
AİHM kararını tanımayan da, yargı ne derse o diyen de Erdoğan!
Körfez Meclisi’nde 13 madde karara bağlandı
Kadın emeği ve girişimcilik Kocaeli’de buluştu
ATV tutkunları Gölcük Hasaneyn’de buluşacak
Ömer Uçar, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı oldu
KSO’dan Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Konseri: Tüm Kocaeli davetli
Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye çok sert sözler
Erdoğan AKP öncesi döneme karanlık dedi!
Gebze’de çöken binayla ilgili Bakan Kurum’a 9 soru
Başkan Gökçe güne böyle başladı
Araç sahipleri dikkat! MTV'ye zam geliyor
