Mahal Plus Sekapark’ta hizmete açıldı
Gündem, 20 Ağustos 2025 04:27Büyükşehir Belediyesi iştiraki Antikkapı A.Ş.’nin lezzet durakları giderek büyüyor. Bu kapsamda farklı konseptte lezzet durakları ve sosyal alanlarını içeren Mahal Plus Sekapark’ta hizmete açıldı.
Her gün binlerce vatandaşa ev sahipliği yapan Sekapark’ın birinci etap Marina Sahili’nde tadilatı tamamlanan alan, Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki Antikkapı A.Ş. tarafından modern bir yaşam alanına dönüştürülerek "Mahal Plus" ismiyle yeniden halkın hizmetine açıldı.
Farklı konseptlerde birçok markayı tek çatı altında toplayan Mahal Plus ile hem damak tadına hem de sosyal yaşamın dinamizmine hitap eden bir merkez oluşturuldu.
MAHAL PLUS’DA LEZZET DURAKLARI
Şehrin birçok noktasında hizmet veren Antikkapı A.Ş.’nin 107. şubesi olan Mahal Plus; 180 iç alan, 250 dış alan kapasitesi ile vatandaşlara geniş kapsamlı hizmet sunmaya başladı. Mahal Plus’un yanında Taze Kahve Değirmeni, Taze Kruvasan&Kahve, Sac Börek, Dondurma ve Kumpir aperatif atıştırmalık ve kısa molalar için tercih edilen duraklar oldu. Tamamlanma aşamasına gelen Mahal Toplantı ve Davet Salonu ise bölgenin ihtiyacını karşılayacak.
HER ZEVKE HİTAP EDİYOR
Şehrin yenilikçi ve modern kafe anlayışına yön veren, farklı ürün gruplarını barındıran konseptleriyle Darıca ve Çayırova’da hizmet veren Antikkapı A.Ş.’nin Mahal markası; Marina’da daha geniş bir ürün yelpazesi ile Plus olarak hizmetlerini sürdürecek. İzmit Mahal Plus restoran; et döner, pizza, hamburger, ızgara, dürüm ve salata gibi zengin menüleriyle dikkat çekiyor. Kahvaltıdan tatlıya, sıcak-soğuk içecek çeşitlerine kadar her zevke hitap eden Mahal Pulus, 08.00-24.00 saatleri arasında hizmet veriyor.
KAHVEDE TAZELİĞİN YENİ ADRESİ
Kocaeli’nin sevilen markası “Taze”, sahildeki yeni noktasıyla taze kruvasan ve kahve keyfini Marina’ya taşırken yeni oluşumu ile taze kahve çekirdeklerinin doğrudan temin noktası oluyor. Türk kahvesi, espresso ve filtre kahve seçenekleri için özel olarak 3 farklı kahve çekirdeğini taze olarak kavuran Taze Kahve Değirmeni kahve keyfinin yanında aynı zamanda paketli satın alma imkânı da sunacak.
DAVET SALONU ÇOK YAKINDA HİZMETTE
Renkli sunumları ve zengin çeşitleriyle Mahal Plus’ın en serin tatlı köşesinde dondurma satışı da yapılıyor. Meze seçenekleriyle zenginleştirilen kumpir, ayaküstü atıştırmalık arayanlara pratik ve lezzetli bir alternatif sunarken, boşnak mutfağının sevilen lezzeti olan sac böreği için ise ayrılan özel alan ile özel ve toplu organizasyonlara ev sahipliği yapacak Mahal Toplantı ve Davet Salonu’nun ise çok yakında hizmete açılması planlanıyor.
Gündem, 20 Ağustos 2025 04:27
Yorumlar (0)
Gölcük’te bozulan yollar elden geçirildi
Saadet Partililer Kandıra’da esnaf turu yaptı
Üsküdar’da seçimi AK Parti değil Kartal’daki savcılar ve İstanbul valisi kazandı
İzmit’te Tekno Garaj Teknoloji Geliştirme Merkezi, açılış için gün sayıyor
Kılıçdaroğlu'nu Allah'a havale etti!
Halk sandıkta yetkiyi CHP'ye vermişti, AKP'liler masa başında geri aldı!
Darıca’da MHP’lilerden spor kulüplerine ziyaret
SEKA’nın hafızası gelecek nesillere taşınıyor
Siyasi kararla o koltuğa oturan Kılıçdaroğlu'ndan tepki çeken sözler!
YENİ Partili vekiller her ilde 2 gün kalacaklar
Çınar Çocuk Evleri’nde önce veliler toplandı
Dilovası’nda MHP’lilerden esnaf turu
Dilovası’nda 1’inci sınıf öğrencilerine çanta ve kırtasiye desteği
Gebze’deki o cadde de kapsamlı yenileme
Bu dönemde de askıda iyilik projesiyle öğrencilerin yanındalar
Çayırovalı çocuklar doyasıya eğlendi
Sezon boyunca 527 vatandaşı son anda boğulmaktan kurtardılar
Sekapark’ta nefes kesen ödüllü plaj şenlikleri
AKP'li Metiner Davutoğlunu da kendisi gibi zannetti!
Amacınız herkesi batırmak mı?
İktidarın erken seçim planı
Para Yüzme Avrupa Şampiyonası Gebze’de başladı
Başkan Gökçe’den zabıta personeline teşekkür
Gölcük’te sağlık hizmetlerine yönelik bilgilendirme ve tarama çalışması
Yeni zamlar yolda!
Öğrencilerin barınma sorununa birlikte çözüm bulalım
Asgari ücrette hesap değişti
Adalet çökerse devlet çöker
İshakçılar’da binlerce kişiyi bir araya getirecek festival başlıyor
Başkan Ömeroğlu projeleri yerinde inceledi
Ahbap soruşturmasında deprem kolileri İzmit'teki depodan çıktı
Kocaeli itfaiyesinin kapasitesi güçlendirildi
Başkan Söğüt, Hereke Fest’te gençlerle bir araya geldi
Körfez’in dibinden 160 bin kamyon dolusu çamur çıkarıldı
Derince’de şampiyonluk coşkusu
İzmit Alikahya’da vatandaş Posco Assan Fabrikası yüzünden demir tozu soluyor!
Seçim tarihi ile ilgili yandaş yazardan al haberi!
Kartepe’deki o sitelerde giysi kumbarası doldu
Başkan Büyükakın’ın çifte sevinci
