İzmit Milli İrade Meydanı’nda konser coşkusu
Gündem, 09 Ağustos 2025 07:30Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaz boyunca vatandaşları etkinliklerle buluştururken, Karadeniz ezgilerinin yankılandığı Muhammet Vanal konserinde vatandaşlar horon oynayarak unutulmaz bir gece yaşadı.
KARADENİZ EZGİLERİ MEYDANI COŞTURDU
Yaz boyunca renkli etkinliklerle vatandaşlara hem keyifli hem de kültür dolu anlar yaşatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen Muhammet Vanal konseri ile unutulmaz bir geceye daha imza attı. Karadeniz’e özgü eserlerini kemençe eşliğinde seslendiren Vanal’a, vatandaşlar kurulan geniş horon halkaları ile eşlik ederken kültürel aktarımın canlı bir örneği olarak öne çıktı.
YEDİDEN YETMİŞE HERKES HORONLA EĞLENDİ
Her yaştan vatandaşı sosyal hayatına canlılık katan etkinlikler ile buluşturan Büyükşehir, birlik ve beraberliğin Kocaeli’deki simgesi olan Milli İrade Meydanı’nda konser ve sinema etkinliklerini her hafta sonu gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, düzenlenen Muhammet Vanal konseri uzun süre hafızalara yer edecek anlara sahne oldu. Kemençe eşliğinde seslendirilen Karadeniz türküleriyle coşku doruğa ulaşırken, alanı dolduran vatandaşlar horon halkaları oluşturarak müziğe eşlik etti.
.gif)
BÜYÜKŞEHİR’İN ETKİNLİK TAKVİMİ DEVAM EDİYOR
Yediden yetmişe herkesin büyük ilgi gösterdiği bu özel gecede, Karadeniz’in kendine has ezgileriyle keyifli vakit geçirilirken çocuklar da horona eşlik ederek aileleriyle birlikte eğlendi. Karadeniz ezgilerinin yanı sıra yöreye ait farklı oyunlar hep birlikte oynanarak horonun yanında halaylar çekildi. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Yavuz vatandaşlara eşlik ederek horona katıldı. Yavuz, etkinlik sonunda Vanal’a çiçek takdiminde bulundu. Büyükşehir, Milli İrade Meydanı’nda yaz boyunca her cuma günü yerel sanatçılar ve her cumartesi günü ise sinema etkinliklerine devam edecek.
Gündem, 09 Ağustos 2025 07:30
Yorumlar (0)
Bu nasıl ahlaksız bir habercilik anlayışı
Memurlarla ilgili düzenleme geri çekilmelidir
Bir bavula sığan hayatlar: Mübadele’nin 103. yılı İzmit’te anıldı
Kocaeli Valisi Aktaş, Boks Şampiyonasını izledi
Saadet Partisi, yerelde çözüm odaklı projelerle hazır
Tarlada 10 lira, markette 40 lira!
Akaryakıta büyük zam yolda!
Gölcük’te o çalışmalar yaz ayına yetişecek
Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek!
Yurt dışından konut alımı rekor kırdı!
Kocaeli’de kütüphaneler gençlerin tek adresi haline geldi
Nereye baksanız kayırma, torpil var!
Pazarda da kredi kartı dönemi başladı
Büyükakın, Gölcük’te partililerle bir araya geldi
Bariyer sistemi ile atıkların İzmit Körfezi’ne ulaşması engelleniyor
İGSAŞ’a İyi Fikir Ödülü
Erken seçim diyenlerin oranı yüzde 60'ı da geçti
Sefalet ücretlerine karşı ayağa kalktılar!
Okul temposuna Bi Mola
BTP İzmit’te üyelik standı açtı
Başiskele’de Mübadele Anıtı açıldı
Erdoğan CHP'lilere yine demediğini bırakmadı!
Kocaeli trafiğinde kasisler neye göre belirleniyor?
Emeklilerle ilgili o düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuruldu
Kocaeli Büyükşehir’in yeşil alan uzmanlığı Almanya’daki fuarda gözler önüne serildi
Emekliye iki bayramda zamlı ikramiye!
İzmit’te daha düşük maliyete hizmette süreklilik
İşte en genç seçmene sahip parti!
Çayırova’nın genç dev adamları Kocaeli ikincisi olmayı başardı
Açlık sınırı asgari ücreti solladı
İzmit’te o caddeye Kocaelispor logolu trafo binası!
Altın ve gümüşte bir dalgalanma hareketi yine bekliyorum!
Körfezli çocuklar doyasıya eğlendi
MHP'li başkan bir kadını darp etti
Darıca’da Türkiye Boks Şampiyonası heyecanı yaşanacak
Dış ticarette 92 milyon dolarlık açık
Karamürsel’de Osmanlı mezarları koruma altına alındı
KOSGEB destekleri KOTO’da anlatıldı
Semt polikliniği ne zaman yapılacak?
