AKP'de Erdoğan'a yağ çekme tartışması!
Siyaset, 19 Temmuz 2025 20:06Kızılcahamam kampında Erdoğan’ın 5 dakikada bir alkışlanması vekilleri rahatsız etti. Vekiller, AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun Cumhurbaşkanını sürekli ayakta alkışladığı için yapmak zorunda olmadıklarını belirtti.
AKP’nin her yıl gelenekselleştirdiği Kızılcahamam kampı geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Kampta Erdoğan’ın merakla beklenen açıklaması ise terör örgütünün silahları yakması sonrası kutlama çağrısı olmuştu.
Ancak kampta Erdoğan’ın 5 dakikada bir alkışlanması bazı vekilleri rahatsız etti. Bazı vekiller, AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun Cumhurbaşkanını sürekli ayakta alkışladığı için yapmak zorunda olmadıklarını belirtti.
ERDOĞAN KIZILCAHAMAM’DA KONUŞTU
Milletin Gücüyle Sınırları Aşan Liderlik’ temasıyla AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partinin gelenekselleşen Kızılcahamam kampını gerçekleştirdi. Erdoğan’ın açılış konuşmasında müjde olarak Terör örgütü PKK’nın silahları yaktığı tiyatroyu 41 yıllık terör örgütünü bitirdiklerini belirterek, ülkeye kutlama çağrısı yapmıştı.
ALKIŞ KRİZİ
Nefes’te yer alan habere göre; kampta Erdoğan’ın açılış konuşması sonrası AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu olmak üzere bazı milletvekilleri neredeyse beş dakikada bir ayakta alkışladı. Diğer milletvekilleri ve katılımcılar da aynı şeyi yapmak zorunda kaldığı aktarıldı. Bu olay ise Kızılcahamam kampında tartışmalara neden oldu.
“BUNU YAPMAK ZORUNDA DEĞİLİZ”
Bazı AKP’li milletvekilleri, “Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanını sürekli ayakta alkışlıyor diye biz de bunu yapmak zorunda değiliz. Neden durmadan ayağa kalkıyoruz? Bu görüntüleri televizyonda izleyen vatandaşlar hoş karşılamıyor.’’ diye tepki gösterdi.
PARTİ BÜYÜKLERİ ARAYA GİRDİ
Kriz dallanıp budaklanınca araya “parti büyükleri” girdi. Adabınca uyarılar yapılmasıyla nitekim Erdoğan’ın ikinci gün yaptığı konuşmada milletvekilleri ayağa kalkmadan oturdukları yerden alkışladıkları aktarıldı.
Siyaset, 19 Temmuz 2025 20:06
Yorumlar (0)
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
Körfez Belediyesi 23 okulda stant kurdu
Üretmeyen şirketlere milyon dolarlar aktarıldı
Araç sahiplerine iyi haber!
Teğmenlerin komutanı görevine iade edildi
Eski fuar alanındaki dev akvaryum açılıyor! 2 gün ücretsiz
Erdoğan'dan CHP'ye gönderme
Makine sektöründe Türkiye genelinde kapasite kaybı, Kocaeli’de artış oldu
