LGS’de Karamürsel 1’ncisi o okuldan çıktı!
Eğitim, 12 Temmuz 2025 00:36Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 2025 yılının Karamürsel İlçe birincisi Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Ortaokulu 8. sınıf Öğrencisi Kerem Celal Karadeniz 497.84 puan ile oldu.
Ülke genelinde milyonlarca öğrencinin katıldığı sınavda, en yüksek puanlardan birini alarak ilçe birincisi olan Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Ortaokulu 8. sınıf Öğrencisi Kerem Celal Karadeniz, başarısıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.
BÜYÜK BAŞARI
LGS sınav sonuçlarına göre Karamürsel ilçe birinciliğini elde eden Kerem Celal Karadeniz’in yanı sıra yine Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Ortaokulundan; Elif Ceren Yanık 478.03 puan ile yüzde 0.9 dilime, Abdullah Bilgehan Dalkıran 473.41 puan ile yüzde 1.32 dillime, Erva Sıla Pilav 471.43 puan ile yüzde 1.5 dilime, Nisa Peker 469.04 puan ile yüzde 1.7 dilime, Eymen Ertuğrul 435.72 puan ile yüzde 2 dilime ve Ahmet Kayra Genç 465.421 puan ile yüzde 2’lik dilme girdi.
DÜZENLİ VE PLANLI ÇALIŞMA
Kerem Celal Karadeniz, uzun ve disiplinli bir çalışma sürecinin ardından elde ettiği bu başarıyı ailesine, öğretmenlerine ve idarecilerine borçlu olduğunu belirtti. Kerem Celal Karadeniz, başarı sırrını düzenli çalışma, doğru kaynak kullanımı ve moral motivasyonunu yüksek tutmak olarak açıkladı. Ayrıca, LGS'ye hazırlanan diğer öğrencilere de tavsiyelerde bulunarak, planlı çalışmanın önemine dikkat çekti.
KALİTELİ EĞİTİM VURGUSU
Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Cemil Kılıç, Kerem Celal Karadeniz'i tebrik ederek, onun bu başarısının diğer öğrencilere de ilham vereceğini söyledi. Cemil Kılıç, eğitimde fırsat eşitliğinin ve kaliteli eğitimin önemini vurgulayarak, bu tür başarıların ilçemiz ve okullarının geleceği için umut verici olduğunu belirterek, “LGS birincisi Kerem Celal Karadeniz'i, okul idaresi, öğretmenleri ve ailesini tebrik ediyoruz. Kendisine eğitim hayatında başarılar diliyoruz” dedi.
.gif)
Eğitim, 12 Temmuz 2025 00:36
Yorumlar (0)
Sadece iktidar yanlıları hayatından memnun
Kocaeli Valiliği’nden fırtına uyarısı!
Büyükakın: Bu sergide sadece objeler yok, Çanakkale’nin ruhu var
Hürriyet: Çanakkale ruhu yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor
İzmit’te çocuklar bayramda Oyuncak Müzesi’nde buluşacak
Sarıdoğan: Çanakkale ruhu bugün de yol gösterici olmalı
Bu yasağa uymayan sürücüye 26 bin TL ceza kesilecek
Özgür Özel'den yeni Akın Gürlek açıklaması: Hızla sattıklarını gizlemeye kalkıyor
Bayramda beslenmeye dikkat!
Gölcük’te de Çanakkale şehitleri rahmet ve minnetle anıldı
Gebze Ticaret Odası’ndan Çayırova Sevgi Evleri’ne kapalı spor salonu
Fevziye Parkı estetik bir görünüme kavuştu
Erken seçim AKP için mecburiyet!
Çayırova’da eller Çanakkale Şehitleri için semaya kalktı
Miniklerden Başkan Hürriyet’e bayram sürprizi
Başkan Söğüt: Çanakkale, bir milletin diriliş destanıdır
Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor?
Kocaeli’de Kent Bayramlaşması’na yoğun katılım bekleniyor
OYAK Çimento madalya ile ödüllendirildi
Paketli gidalardaki tehlike!
Derince’deki o Pazar Arefe günü kurulacak
Gölcük Çiftlik Mahallesi’nde bayrama böyle mi girilecek?
Kocaeli’de bayram boyunca ulaşım ücretsiz
İzmit’te binlerce kişi bu iftarda buluştu
Bu mağazada Kocaeli’ye özgü ürünler var!
Özel, Gürlek’in mal varlığı iddialarını ID numaralarıyla doğruladı
Bakan Gürlek'ten malvarlığı iddialarıyla ilgili açıklama
Büyükakın’dan 18 Mart mesajı: Eşsiz bir destandır
Dilovası’nda İHH, çocukları sevindirdi
Kağıtspor başarıya doymuyor!
Bu değirmenin suyu nereden geliyor dedirten sözler!
Türk milletinin ve devletinin bu oyuna gelmemesi elzemdir
İSU’dan Derince’de yoğun mesai
Vali Aktaş, yine vatandaşların sorunlarını dinledi
Kocaelispor asansör takım olmayacak
İzmit’teki camilerde vatandaşa helva ikram ettiler
Kocaeli’de Büyük Zafer muhteşem bir sergi ile taçlandırılacak
Erzurumlular Vakfı, emektar eğitimcileri iftar sofrasında ağırladı
Kocaeli’de bayramda hava nasıl olacak?
