LGS’de Karamürsel 1’ncisi o okuldan çıktı!
Eğitim, 12 Temmuz 2025 10:05Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 2025 yılının Karamürsel İlçe birincisi Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Ortaokulu 8. sınıf Öğrencisi Kerem Celal Karadeniz 497.84 puan ile oldu.
Ülke genelinde milyonlarca öğrencinin katıldığı sınavda, en yüksek puanlardan birini alarak ilçe birincisi olan Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Ortaokulu 8. sınıf Öğrencisi Kerem Celal Karadeniz, başarısıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.
BÜYÜK BAŞARI
LGS sınav sonuçlarına göre Karamürsel ilçe birinciliğini elde eden Kerem Celal Karadeniz’in yanı sıra yine Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Ortaokulundan; Elif Ceren Yanık 478.03 puan ile yüzde 0.9 dilime, Abdullah Bilgehan Dalkıran 473.41 puan ile yüzde 1.32 dillime, Erva Sıla Pilav 471.43 puan ile yüzde 1.5 dilime, Nisa Peker 469.04 puan ile yüzde 1.7 dilime, Eymen Ertuğrul 435.72 puan ile yüzde 2 dilime ve Ahmet Kayra Genç 465.421 puan ile yüzde 2’lik dilme girdi.
DÜZENLİ VE PLANLI ÇALIŞMA
Kerem Celal Karadeniz, uzun ve disiplinli bir çalışma sürecinin ardından elde ettiği bu başarıyı ailesine, öğretmenlerine ve idarecilerine borçlu olduğunu belirtti. Kerem Celal Karadeniz, başarı sırrını düzenli çalışma, doğru kaynak kullanımı ve moral motivasyonunu yüksek tutmak olarak açıkladı. Ayrıca, LGS'ye hazırlanan diğer öğrencilere de tavsiyelerde bulunarak, planlı çalışmanın önemine dikkat çekti.
KALİTELİ EĞİTİM VURGUSU
Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Cemil Kılıç, Kerem Celal Karadeniz'i tebrik ederek, onun bu başarısının diğer öğrencilere de ilham vereceğini söyledi. Cemil Kılıç, eğitimde fırsat eşitliğinin ve kaliteli eğitimin önemini vurgulayarak, bu tür başarıların ilçemiz ve okullarının geleceği için umut verici olduğunu belirterek, “LGS birincisi Kerem Celal Karadeniz'i, okul idaresi, öğretmenleri ve ailesini tebrik ediyoruz. Kendisine eğitim hayatında başarılar diliyoruz” dedi.
.gif)
Eğitim, 12 Temmuz 2025 10:05
Yorumlar (0)
Derince’de gece yarısı şok ölüm!
Kocaeli’de sahte hesaptan okullar tatil mesajı atıldı!
Santral Rampası’nda modern bir görünüm
A101 emekçileri eylemi: İnsani koşullar sağlansın
Uyarı üstüne uyarı: Fırtınaya dikkat!
Bahçeli'nin Ahmetler makama sözü ciddiye alınmadı!
Kartepe’de yenilenen Kanal Park, açık hava sergi alanı haline geldi
İzmit Belediyesi yöneticilerinden muhtarlara ziyaret
SEDAŞ’ta elektrik hatlarını zorlu kış koşullarına hazırlama mesaisi
KSO Başkanı Zeytinoğlu’ndan nefes kredisi yorumu
Olumsuz hava şartları trafikte yasak getirdi!
Binlerce kişinin borcu silinecek
Meteorolojiden bir uyarı daha!
İki ilçede daha Lokomotif Çocuk Köyleri inşa ediliyor
Konut kredisinin aylık taksitleri 60 bin TL’yi aşıyor
Çayırova’da kasım ayı etkinlikle dolu!
Yiğitlik midir, geçemediğin partiyi kayyumlamak?
Maaşlar eriyor, geçim sıkıntısı büyüyor!
Tramvayı görenler dönüp bir daha baktı!
Emekli aylıkları ile ilgili düzenlemenin detayları açıklandı
Kayyumdan usule aykırı yardım
Kocaeli Şehir Tiyatroları oyuncuları İstanbul’da ayakta alkışlandı
WhatsApp kullanıcılarına uyarı!
2027'de de zam yağacak!
UlaşımPark çalışanlarından Kızılay’a kan desteği
O partinin Genel Başkanına iftira mı atıldı?
Sıcak yemek desteği köylere de taşındı
Körfez’in küçük yüzücüleri performansları ile göz doldurdu
Emekli maaşlarının hesaplama yöntemi değişecek mi?
Başkan Bulut'tan müjde: TOBB Nefes Kredisi'nde yeni dönem başlıyor
Vefat eden İsmail Buluk’un adı bu kampta yaşatılacak
Karayolları'na yönelik şikayetlerde büyük artış
Birkaç memur medyanın önüne atılıyor, rejim ve siyaset ise korunuyor
Fon skandalı AKP'nin oyunu düşürdü mü?
Kimsesiz vatandaşları da son yolculuklarında yalnız bırakmıyorlar
Yeniden Refahlıları üzen ölüm
Başkan Hürriyet hapiste, okullara yönelik beslenme projesi aksamadan devam ediyor
Başkan Bıyık Darıca’nın şampiyon sporcularını ağırladı
Alikahya TEM Bağlantı Yolu’nda yoğun tempo
