Körfezim Eğitim Kurumları’nda kutlamalar gün boyu sürdü
Eğitim, 11 Temmuz 2025 15:39Körfezim Eğitim Kurumları, 2025 LGS'de iki Türkiye birincisi çıkararak 30. yılını tarihi bir başarıyla taçlandırdı. Tüm soruları doğru yanıtlayan iki öğrenci 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.
Kocaeli’nin köklü eğitim kurumlarından Körfezim Eğitim Kurumları, 30. kuruluş yılını 2025 LGS'de elde ettiği tarihi başarıyla taçlandırdı. Kurumun iki öğrencisi, tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu. Kerem Tekeli adlı öğrenci ise sadece bir soruyu yanlış yanıtlayarak üstün bir performansa imza attı. Türkiye birincisi olan Açelya Sarı ve Yağmur Melis Özçelik, gün boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerle onurlandırıldı.
KUTLAMALAR GÜN BOYUNCA SÜRDÜ
Günün ilk programı Körfezim Eğitim Kurumları kampüsünde gerçekleştirildi. Öğrenciler, aileleri ve öğretmenlerin katılımıyla düzenlenen etkinlikte, birlikte yemek yenildi. Ardından öğrenciler alkışlar eşliğinde sahneye davet edilerek şampiyonluk kupaları takdim edildi.
ÖĞRENCİLERE HEDİYE VERİLDİ
Şampiyon öğrenciler, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt tarafından makamında ağırlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, öğrencilerin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek her birine çeyrek altın ve özel kalem seti hediye etti.
.gif)
BAŞKAN SÖĞÜT TEBRİK ETTİ
Öğrenciler ve aileleri, daha sonra Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü makamında ziyaret etti. Başkan Söğüt, öğrencileri tek tek tebrik ederek “Bu başarı sadece ailenizin değil, Körfez halkının da gururudur” ifadelerini kullandı ve öğrencilere hediyeler takdim etti.
GÜNÜN SON ETKİNLİĞİ
Günün son etkinliği, Körfezim Eğitim Kurumları Konferans Salonu’nda düzenlenen basın toplantısı oldu. Öğrenciler, aileleri, öğretmenler ve basın mensuplarının katıldığı toplantıda, Genel Müdür Azmi Cihat Hatipoğlu önemli açıklamalarda bulundu.
“BUGÜN BİZİM İÇİN BAYRAM GÜNÜ”
Hatipoğlu, şu ifadelere yer verdi; “Bugün bizim için bir bayram günüdür. 30 yılını devirmiş bir okulun yöneticisi olmaktan büyük onur duyuyorum. Bu süreçte Türkiye çapında birçok birinci ve ikinci çıkardık. Körfezim Eğitim Kurumları, sadece akademik başarılarıyla değil, sportif ve kültürel alanlardaki etkinlikleriyle de hem Kocaeli’ye hem Türkiye’ye değer katmaya devam etmektedir. Türkiye birincisi olan iki evladımızı yürekten kutluyorum. Onları yetiştiren ailelerine, öğretmen arkadaşlarıma ve okul kurucularımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. İki öğrencimizin aynı yıl içerisinde Türkiye birincisi olması, bu başarının tesadüf değil, sistemli ve vizyoner bir eğitimin sonucu olduğunu açıkça göstermektedir.”
Eğitim, 11 Temmuz 2025 15:39
Yorumlar (0)
Halk Ekmek büfelerinde uygun fiyata tam buğday satılıyor
Bıçkıdere Göleti’ndeki balık restoran ve Gülümse Kafe açılışa hazırlanıyor
Subaşı: Körfez belediyesi işçisinin tercihine saygı duyulmalı
O okuldaki öğretmen hayatını kaybetti
Alzheimer Yaşam Evi sakinleri Sarısı Kampı’nda keyifli bir gün geçirdi
Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali geride kaldı, yankıları sürüyor!
Çayırova Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye desteği
Vatandaşa yolunacak kaz muamelesi yapılıyor!
Kapanan ve kurulan şirket sayısında durum ne?
Kocaeli Aydınlar Ocağı’nda vefa İstanbul’da bir semt değil!
Kocaeli Büyükşehir, tarımda yapay zekadan faydalanacak
Sepaş Enerji’den indirimli elektrik
Gölcük’te ücretsiz halk oyunları kursu kayıtları başlıyor
İzmit’te Tekno Garaj Teknoloji Geliştirme Merkezi hizmete açıldı!
Önce bindirim, sonra indirim!
KTO Başkan Adayı Akova’dan Körfez Sanayi Sitesi’ne ziyaret
Yine ünlüler, yine uyuşturucu operasyonu!
Kocaeli’ye, Gaziantep’ten yeni İl Emniyet Müdürü geliyor!
Bülent Arınç'a şok suçlama!
Değirmendere’de kütüphaneye dönüştürülecek tarihî binanın rekonstrüksiyonu başladı
KSO 6. Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi’ne yoğun katılım
Avukat Bora Yıldız vefat etti
Açlık sınırının altında ücretle öğretmen çalıştırılamaz
GTO üyelerine özel indirim
Yıldızlar Yatırım Holding çalışanlarına yönelik yeni program
Erken seçim mi, baskın seçim mi?
Vinsan Spor Kampüsü Projesi için ilk adım atıldı
Büyükşehir Belediyesi biberiye yetiştirdi
KOTO’da Başkan Bulut üye listelerinin askıya çıktığını duyurdu
Çayırova Devlet Hastanesi kat kat yükseliyor
MHP İl Başkanı Emengen ekibiyle Dilovası teşkilatını ziyaret etti
Vali Aktaş muhtarları dinledi
Körfez Belediyesi, 60+ Kulübü üyelerini gezdirdi
Kartepe Ulus Pazarı’nda özensiz çalışma
Kaçak hafriyat döken firmaya 3 milyon 128 bin TL ceza
KOSKEM ekipleri sahillerden çekildi
Kartepe tramvayında bu eksiklik giderilsin!
Altın fiyatları ne durumda?
Hakim ve savcı atamalarında yeni karar
