AKP Kocaeli İl Başkanı Talus’tan CHP Genel Başkanı Özel’e sert sözler
Siyaset, 23 Haziran 2025 03:23CHP Genel Başkanı Özgür Özel sabah saatlerinde konuk olduğu Halk TV’de Kocaeli’de seçimi açık ara kazanmaktan söz etmişti. AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’tan Özgür Özel’e sert sözlerle yanıt geldi.
AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın içeriği şöyle:
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in, katıldığı bir televizyon programında “Kocaeli’yi almadan olmaz” şeklindeki açıklaması, siyasi hırsla yapılmış, gerçeklikten uzak bir hezeyandır. Kocaeli, CHP’nin seçim haritasındaki bir boşluk değil; milletin iradesiyle defalarca kez AK Parti’ye emanet edilmiş bir şehirdir.
Sayın Özgür Özel ve CHP yönetimi, önce yönettikleri belediyelere dönüp baksınlar. Bugün CHP’nin elinde olan büyükşehirlerin hali ortadadır. CHP’nin belediyecilik anlayışı; yolsuzluk, beceriksizlik, çöp, çukur ve çamurdan ibarettir.
İstanbul’da yolsuzluk iddiaları Sayıştay raporlarıyla belgelenmiş, ihaleler şaibelerle anılmıştır. Reklam bütçeleri hizmet bütçelerinin önüne geçmiştir. Trafik çileye, altyapı sorunları felakete dönüşmüştür. Ankara’da yönetim vizyonsuz, halktan uzak, yatırımdan yoksun bir hale gelmiştir.
Proje üretemeyen, hizmet edemeyen bir anlayışla başkent geriye gitmektedir. İzmir ise CHP yönetiminde adeta çöp dağlarıyla anılan bir şehir haline gelmiştir. Sokaklar çamur içinde, altyapı çökmüş, çevre hijyen açısından büyük tehdit altındadır.
CHP’nin olduğu yerde çöp vardır, çukur vardır, çamur vardır. Bu zihniyetin Kocaeli gibi Türkiye’nin üretim ve kalkınma üssü olan bir şehre hayal bile kurması abesle iştigaldir. Kocaeli halkı, CHP’nin ideolojik ve beceriksiz belediyeciliğini de, seçimden seçime ortaya çıkan vitrin siyasetçilerini de çok iyi tanır.
22 yıldır olduğu gibi, Kocaeli AK Parti’nin eser ve hizmet belediyeciliğiyle büyümeye devam edecektir. CHP, boş hayaller kurmayı bırakıp, elindeki şehirleri yaşanabilir hale getirmeye çalışsın. Kocaeli halkı; lafla değil, işle konuşanı bilir.
Siyaset, 23 Haziran 2025 03:23
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
