İmamoğlu'na atmadık iftira bırakmadılar!
Gündem, 21 Haziran 2025 13:23CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu'na dair düzenlenen yeni MASAK raporunda oğlu Selim İmamoğlu'nun yurt dışına para aktardığı iddialarına sert yanıt verdi. Özel söz konusu paraların kaynağının Dilek ve Hasan İmamoğlu'nun olduğunu ve belgelerin de mevcut olduğunu söyledi.
Özel Manisa'da yaptığı açıklamada, "Bugün Türkiye'de öğrencilerimiz üniversite sınavına girdiler, yarın da girecekler. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum, gönüllerine göre okullara girmelerini temenni ediyoruz. Ferdi'nin kızı Nehir, 'Şimdi beni sınava kim götürecek?' demişti, ben de 'Tabii ki ben götüreceğim' demiştim. Bugün sınava birlikte gittik, bugün de ben bıraktım. Kolay bir şey değil onun için de. Elinden gelenin en iyisini yaptığını söylüyor, yarın da sınavda birlikte olacağız. Mimar olmak istiyor, babasının bıraktığı yerden devam etmek istiyor. Çok da yetenekli bir kız. Ümit ederim arzu ettiği bölüme yerleşir. Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz." dedi.
Özel şu ifadeleri kullandı:
MİTİNGLER DEVAM EDECEK Mİ?
Üniversite sınavından dolayı mitingler yapmadık, yarın sınav bitiminde Tekirdağ'a hareket edeceğiz. Yaz boyunca da mitinglere devam edeceğiz. Eylem sonuç alana kadar devam eder. Mitingleri çoğaltmayı ve yeni eylemlerle desteklemeyi düşünüyoruz.
"İNSANLARI AİLELERİYLE TEHDİT EDİYORLAR"
Dün Fatih Keleş'in 26 yaşındaki oğlunu ve yeğenini tutukladılar. Fatih Keleş, Kandıra Cezaevi'ne götürüldü. Kişileri ailesiyle tehdit ettiler. Bu olacak şey değil. Fatih Keleş'i daha önce ailesiyle tehdit ettiler. Babasını oğluyla tehdit edip oğlunu tutuklamak olacak şey değil. Fatih Keleş'e konuş 'Evine git' diyorlar. Dün Ankara'da cami avlusunda söyledim. Bu hukuken, vicdanen, dinen olmaz. Dinen en büyük suç.
"OLMAYACAK İŞLERE KALKIŞIYORLAR"
Annenin, evladın hesabını sana sormayacaklar mı? Medya AŞ'nin iki genel müdürünü aylarca iftiracılığa zorladılar. Pınar ve Elif Hanım ilk günler yerlerde yattılar. Bu zulüm, bu işkence. Bu insanların küçük çocukları var. Olmayacak işlere kalkışıyorlar. Ahlaken o kadar üstünüz ki bize bir şey olmaz. Biz bu cenderenin içinden çıkarız. Bu zulüm millet tarafından takdir görmez ceza görür. Bu zulmü yapanlar bizim yüzümüze bakamayacaklar.
SELİM İMAMOĞLU İDDİALARINA SERT ÇIKTI
Bu millet, Allahu Teala sizi cezalandıracak. Büyük bir rezalet yaşanıyor. Hasan İmamoğlu'nun evinin yanında, Hasan Amca'nın bahçesi gibi düşündükleri yerde bir kör kuyu bulmuşlar. Dünden beri o kuyuyu arıyorlar, kuyudan para bulacaklar diye.
Hasan Amca'yı üzülme diye aradım. 'Ben burayı belediyeyi terk edeli kaç yıl oldu, kuyu olduğunu bilmem' dedi. İyice akıllarını oynattılar, vicdanları o kuyuya düşmüş, moralleri o kuyunun dibinde. Bunlar illa bir şey bulacağız diye belediyenin arazisinde bir şeyler arıyorlar. Perişan oluyorlar.
AKP ikinci kez Ergenekon ve Balyoz'da bu ülkenin namuslu komutan ve siyasilerin iftira attılar rezil oldular, aynı durum ve panikteler. O gün FETÖ'cüler ne yapıyorsa bugün de bu arkadaşlar aynılarını yapıyorlar.
Mehmet Pehlivan bana 'MASAK raporu tam bir bomba, akılalmaz durumla karşı karşıyayız' demişti. Apar topar Mehmet bunları anlatmasın diye içeri aldılar.
Neymiş Ekrem İmamoğlu'nun oğlu Selim İmamoğlu rüşvet parası aktarmış yurt dışına. Selim yurt dışında bir şirkete ortak olmak istiyor, babası aylarca itiraz ediyor, tartışıyorlar.
Selim'in aktardı dedikleri para 3.5 kat abartılı yazılmış. İkincisi de bu paranın iki yerden geliyor diyor, biri Ekrem Başkan'ın eşi Dilek Hanım'ın bozdurduğu bir şeylerin parası ispatı var. Öbürünü de dedesini ikna etmiş almış.
Şirket orada duruyor. Para aktarılarken birçok yerden belge alınıyor, bütün belgeler elde mevcut. Bu kadar insanların haysiyetiyle oynanır mı?
Gündem, 21 Haziran 2025 13:23
Yorumlar (0)
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
Türkkan: Milletin parasını iktidarın borazanlarına dağıtıyorlar
KOTO Başkanı Bulut, CHP İl Başkanı Arcan’ı tebrik etti
İSU, kayıp kaçak oranını azalttı!
Başkan Sezer: Sadece 3 Aralık’ta değil her gün, bir ve beraberiz
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Roman derneklerini dinledi!
Kandıra Meclisi’nde 12 madde karara bağlandı
Sarıdoğan: Engelliler için farkındalık ve çözüm günü olmalı
