Bilgi Köprüsü’nde başarılı öğrenciler ödüllendirildi
Eğitim, 20 Haziran 2025 15:36Kocaeli’de faaliyet gösteren Özel Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları, Yenişehir ve Çarşı şubelerinde eğitim alan öğrencileri için anlamlı bir ödül töreni düzenledi. Lise öğrenimlerini dereceyle tamamlayan öğrenciler ödüllerini alırken, törende başarı ve emek vurgusu öne çıktı.
Kocaeli’de “Şehrin Eğitim Markası” sloganıyla eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları, lise eğitimini dereceyle tamamlayan öğrencilerini ödüllendirdi. Kurumun Yenişehir ve Çarşı şubelerinde öğrenim gören Özel Öğretim Kursları öğrencileri için düzenlenen anlamlı törende, farklı okullardan mezun olan başarılı gençler sahnede onurlandırıldı.
DERECEYLE MEZUN OLANLARA ÖDÜL
Kocaeli Fen Lisesi, Şehit Özcan Kan Fen Lisesi, Gölcük Fen Lisesi, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, Muallim Naci Anadolu Lisesi, Bahçeşehir Koleji, Marmara Koleji ve Cahit Elginkan Anadolu Lisesi gibi prestijli okullardan birincilikle mezun olan öğrenciler, törende ödüllerini büyük bir gururla aldı. Ödül töreninde ayrıca Gölcük Fen Lisesi, TED Koleji, Servetiye Cephesi Anadolu Lisesi, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, Şehit Özcan Kan Fen Lisesi, Körfez Fen Lisesi, Gölcük Anadolu Lisesi ve Üstün Başarı Koleji’nde eğitim gören ve okullarını ikincilik ve üçüncülükle bitiren öğrenciler de unutulmadı.
.gif)
SİZLERİ BÖYLE GÖRMEK GURUR VERİCİ
Törene katılan Özel Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Korkmaz, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, eğitimin en büyük ödülünün öğrencilerin hayattaki başarıları olduğunu vurguladı. Korkmaz, şu ifadeleri kullandı; “Bugün burada sizleri bu anlamlı başarılarınızla görmek gurur verici. Bir eğitimci, bir öğretmen için asıl gurur, karşımıza bir doktor, bir mühendis, bir öğretmen, bir avukat olarak çıkıp ‘Hocam, beni hatırladınız mı?’ diye sorduğunuz an yaşanıyor. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Emek vererek, çalışarak bu başarıları hak ettiniz. Hepinizi yürekten kutluyor, üniversite hayatınızda ve meslek yaşamınızda sonsuz başarılar diliyorum.”
TOPLU HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİMİ
Ödül törenine, kurumun yönetim kurulu üyeleri, Yenişehir ve Çarşı şube müdürleri ile birlikte ödül alan öğrenciler katıldı. Program sonunda sahneye davet edilen tüm derece öğrencileriyle birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi.
Eğitim, 20 Haziran 2025 15:36
Yorumlar (0)
Halk Ekmek büfelerinde uygun fiyata tam buğday satılıyor
Bıçkıdere Göleti’ndeki balık restoran ve Gülümse Kafe açılışa hazırlanıyor
Subaşı: Körfez belediyesi işçisinin tercihine saygı duyulmalı
O okuldaki öğretmen hayatını kaybetti
Alzheimer Yaşam Evi sakinleri Sarısı Kampı’nda keyifli bir gün geçirdi
Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali geride kaldı, yankıları sürüyor!
Çayırova Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye desteği
Vatandaşa yolunacak kaz muamelesi yapılıyor!
Kapanan ve kurulan şirket sayısında durum ne?
Kocaeli Aydınlar Ocağı’nda vefa İstanbul’da bir semt değil!
Kocaeli Büyükşehir, tarımda yapay zekadan faydalanacak
Sepaş Enerji’den indirimli elektrik
Gölcük’te ücretsiz halk oyunları kursu kayıtları başlıyor
İzmit’te Tekno Garaj Teknoloji Geliştirme Merkezi hizmete açıldı!
Önce bindirim, sonra indirim!
KTO Başkan Adayı Akova’dan Körfez Sanayi Sitesi’ne ziyaret
Yine ünlüler, yine uyuşturucu operasyonu!
Kocaeli’ye, Gaziantep’ten yeni İl Emniyet Müdürü geliyor!
Bülent Arınç'a şok suçlama!
Değirmendere’de kütüphaneye dönüştürülecek tarihî binanın rekonstrüksiyonu başladı
KSO 6. Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi’ne yoğun katılım
Avukat Bora Yıldız vefat etti
Açlık sınırının altında ücretle öğretmen çalıştırılamaz
GTO üyelerine özel indirim
Yıldızlar Yatırım Holding çalışanlarına yönelik yeni program
Erken seçim mi, baskın seçim mi?
Vinsan Spor Kampüsü Projesi için ilk adım atıldı
Büyükşehir Belediyesi biberiye yetiştirdi
KOTO’da Başkan Bulut üye listelerinin askıya çıktığını duyurdu
Çayırova Devlet Hastanesi kat kat yükseliyor
MHP İl Başkanı Emengen ekibiyle Dilovası teşkilatını ziyaret etti
Vali Aktaş muhtarları dinledi
Körfez Belediyesi, 60+ Kulübü üyelerini gezdirdi
Kartepe Ulus Pazarı’nda özensiz çalışma
Kaçak hafriyat döken firmaya 3 milyon 128 bin TL ceza
KOSKEM ekipleri sahillerden çekildi
Kartepe tramvayında bu eksiklik giderilsin!
Altın fiyatları ne durumda?
Hakim ve savcı atamalarında yeni karar
