Yeniden Refah İl Başkanı Aydın’dan yeni mesajlar
Siyaset, 05 Haziran 2025 15:42Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu toplantısı İl Başkanı Ahmet Emre Aydın’ın yönetiminde il binasında gerçekleştirildi.
1 Haziran Pazar günü yapılan kongrenin ardından yeni yönetim kurulu üyeleri ile il binasında yapılan ilk haftalık değerlendirme toplantısında konuşan İl Başkanı Ahmet Emre Aydın, kongre süreci ve Kurban Bayramı hakkında açıklamalarda bulundu.
FİLİSTİN’ DE İNSAN KANI AKIYOR
06/06/2025 günü idrak edilecek Kurban Bayramı hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Aydın; “ 7 Ekim 2023 tarihinden beridir Filistin topraklarına aralıksız saldırı düzenleyen İsrail, bu bayramı da ümmete zehir etmiştir. Filistin’ de her gün yeryüzünün damarlarına kan veriliyor. Biz de yarın yeryüzünün damarlarına kan vereceğiz.
Ama bir farkla, Filistin’de insan kanı veriliyor. Burada ise Allah’ın kesmemizi emrettiği hayvanın kanı verilecek. Filistin’ de kan ve gözyaşı varken bize bu bayramı buruk karşılamaktan başka bir şey düşmez. Mazlumların kurtuluşa erdiği, güçlü olanın değil haklı olanın üstün olduğu ve barış içinde yaşayacağımız bayramları sevinçle kutlayacağımız bayramlara erişmek dileği ile tüm Müslümanların bayramını tebrik ederim. Biz de Yeniden Refah Partisi olarak bayramın ikinci günü saat 12:00’ da il binamızda partililerimizle bayramlaşacağız. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı parti binamıza bayramlaşmaya bekliyoruz” dedi.
.gif)
KOCAELİ, MİLLİ GÖRÜŞÜN PARLAYAN YILDIZIDIR
1 Haziran Pazar günü gerçekleştirilen il Kongresi hakkında da değerlendirmelerde bulunan il başkanı Aydın; “Kocaeli, her zaman olduğu gibi yine farkını hissettirmiştir. Büyük bir şölen eşliğinde salonu dolduran binlerce partili ve misafirlerin katılımı ile yapılan kongremize katılanlara, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Genel başkanımızın bu coşkulu kongre sonrası Kocaeli’nin milli görüşün parlayan yıldızı olduğunu söylemesi bizi ayrıca onurlandırmıştır. Bu vesile ile yapılan kongre sonrası ilk toplantımızı yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yaptık. Allah, en hayırlı hizmetleri yapmamızı nasip etsin” dedi.
Siyaset, 05 Haziran 2025 15:42
Yorumlar (0)
Akaryakıta büyük zam yolda!
Gölcük’te o çalışmalar yaz ayına yetişecek
Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek!
Yurt dışından konut alımı rekor kırdı!
Kocaeli’de kütüphaneler gençlerin tek adresi haline geldi
Nereye baksanız kayırma, torpil var!
Pazarda da kredi kartı dönemi başladı
Büyükakın, Gölcük’te partililerle bir araya geldi
Bariyer sistemi ile atıkların İzmit Körfezi’ne ulaşması engelleniyor
İGSAŞ’a İyi Fikir Ödülü
Erken seçim diyenlerin oranı yüzde 60'ı da geçti
Sefalet ücretlerine karşı ayağa kalktılar!
Okul temposuna Bi Mola
BTP İzmit’te üyelik standı açtı
Başiskele’de Mübadele Anıtı açıldı
Erdoğan CHP'lilere yine demediğini bırakmadı!
Kocaeli trafiğinde kasisler neye göre belirleniyor?
Emeklilerle ilgili o düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuruldu
Kocaeli Büyükşehir’in yeşil alan uzmanlığı Almanya’daki fuarda gözler önüne serildi
Emekliye iki bayramda zamlı ikramiye!
İzmit’te daha düşük maliyete hizmette süreklilik
İşte en genç seçmene sahip parti!
Çayırova’nın genç dev adamları Kocaeli ikincisi olmayı başardı
Açlık sınırı asgari ücreti solladı
İzmit’te o caddeye Kocaelispor logolu trafo binası!
Altın ve gümüşte bir dalgalanma hareketi yine bekliyorum!
Körfezli çocuklar doyasıya eğlendi
MHP'li başkan bir kadını darp etti
Darıca’da Türkiye Boks Şampiyonası heyecanı yaşanacak
Dış ticarette 92 milyon dolarlık açık
Karamürsel’de Osmanlı mezarları koruma altına alındı
KOSGEB destekleri KOTO’da anlatıldı
Semt polikliniği ne zaman yapılacak?
AKP'lilere küskünleri arayın talimatı
Tüpraş'ta korkutan patlama!
Erdoğan'a o iş insanı dolandırıcılıktan ceza aldı denilmedi mi?
Düşmanca bir dili doğru bulmuyorum
Büyükakın Gebze’de de denize daldı!
Zeytinoğlu işgücü verilerini değerlendirdi
