Trabzonlulardan Kent Konut’la işbirliği mesajı
Gündem, 31 Mayıs 2025 04:06Kocaeli Trabzonlular Derneği, kentteki sosyal dayanışmayı artırmak ve kamu kurumlarıyla iş birliğini güçlendirmek amacıyla Kent Konut A.Ş. Genel Müdürü Erhan Coşan’ı ziyaret etti. Ziyarette, dernek faaliyetleri ve kentsel projelerde ortak çalışma olanakları ele alınırken, karşılıklı iş birliği mesajları verildi.
Kocaeli Trabzonlular Derneği, kentteki sosyal dayanışmayı artırmak ve kamu kurumlarıyla iş birliğini güçlendirmek adına önemli bir ziyarete daha imza attı. Dernek Başkanı İbrahim İbrahimoğlu ve beraberindeki heyet, Kent Konut A.Ş. Genel Müdürü Erhan Coşan’ı makamında ziyaret etti.
DERNEK YÖNETİCİLERİ DE KATILDI
Gerçekleşen ziyarette, Dernek Başkanı İbrahim İbrahimoğlu’na; Körfez Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan Yazıcı, dernek yöneticileri Mustafa Biberoğlu, Adem Coşkun, Tarık Kır ile Gençlik Kolları Başkanı Orhan Gazi İmamoğlu eşlik etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, hem dernek faaliyetleri hem de kamu kurumlarıyla ortak yürütülebilecek projeler ele alındı.
.jpeg)
İBRAHİMOĞLU: “BİRLİKTE ÜRETMEYE VE KENTİMİZE KATKI SUNMAYA HAZIRIZ”
Ziyarette konuşan Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim İbrahimoğlu, Kent Konut’un kentte yürüttüğü çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, “Kentimizin gelişimi için çalışan her kurumla iş birliği içinde olmak istiyoruz. Sosyal, kültürel ve kentsel alanda yürütülecek projelerde biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Trabzonlu hemşehrilerimiz kentimizin her alanında aktif ve üretken bir yapıdadır. Bu potansiyeli doğru projelerle bir araya getirerek kentimize katkı sunmak istiyoruz” dedi.
COŞAN: “KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞEHRİMİZİN GELECEĞİDİR”
Kent Konut A.Ş. Genel Müdürü Erhan Coşan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kocaeli genelinde yürüttükleri projeler hakkında bilgi verdi. Coşan, “Kentsel dönüşüm bizim için sadece fiziksel bir yenilenme değil, aynı zamanda sosyal yaşamın da yeniden inşa edilmesidir. Bu kapsamda yürüttüğümüz projelerde sadece konut üretmiyor, aynı zamanda modern yaşam alanları inşa ediyoruz. Deprem gerçeğiyle yaşayan bir şehir olarak kentsel dönüşüm çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Yeni projelerimizle Kocaeli’nin her köşesinde güvenli ve yaşanabilir alanlar oluşturmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı İbrahim İbrahimoğlu, Kent Konut Genel Müdürü Erhan Coşan’a ahşap kemençeli saat hediye etti. Ziyaret, günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.
Gündem, 31 Mayıs 2025 04:06
Yorumlar (0)
Silah bırakma iddiası yalan
Dilovası’nı kokutan o fabrikaya ceza kesildi!
Kocaeli Muşlular Derneği’nden anlamlı etkinlik
Dervişoğlu'ndan sert sözler: İhanetin zaman aşımı yoktur
Ya referandum ya erken seçim
Santral Rampası yeni haliyle trafiğe açıldı
Başkan Gökçe’den esnaf ve halk buluşmalarına devam
Ulaşlı’da bu park ağaçlandırılsın çağrısı
Çerçeve yasayla ilgili vatandaş ne düşünüyor?
SEDAŞ ekipleri ormanlık alanlarda bu aparatı kullanacak
Büyükakın’dan Çayırova’da proje turu
Bir süredir haber alınamıyordu evinde ölü bulundu
Okulun önü alkol şişesi dolu!
Yeniden Refah'ın çerçeve yasa kararı
Pompa fiyatı yine değişecek
Çerçeve yasa için 'ihanet belgesi' dedi
Körfez’in iki yakasını uluslararası boyuta taşıyacağız
Trafik sigortasında yeni primler açıklandı
Kartepe Stadyum Yolu yarış pistine döndü!
Memleketinde güreş ağası seçildi
CHP'de İlhan Kesici'den çerçeve yasaya hayır çıkışı
Artvinli’den YENİ Parti’ye sert sözler
Kime mesaj veriyorsunuz?
İzmitli muhtarlar Sarısu Gençlik Kampı’nda ağırlandı
Birol Güven'in vefat eden annesi son yolculuğuna uğurlandı
Enflasyonda tek haneli rakama mevcut AKP iktidarında ulaşılması artık imkansız
Çayırova’da basketbol seçmeleri heyecanı
Telefonunuza gelen bu mesajı açmayın ve tıklamayın!
Bu yasa tasarısına evet derseniz, sakın muhalefet partisiyiz diye ortaya çıkmayın
Karamürsel Plaj Yolu Caddesi’ne el atıldı
İzmitli çocukların gelişimi için güçlü adım
Kandıra’nın tüm sahillerinde denize girmek yasak!
IBAN uyarısı! Paranız buhar olmasın
Bir tekstil devi daha iflasın eşiğinde
Kartepe’de nefes kesen yarış!
Emekli maaşı yeni yılda ne kadar olacak?
Daha ne kaldı ayaklar altına almadığınız?
ÇAYKUR fiyatları güncelledi
Sepetçi TOKİ konutları arasındaki ulaşım sorununa çözüm!
