Başkan Hürriyet: Yalanlar en çok sahibini kandırır
Gündem, 24 Mayıs 2025 09:55İzmit Belediye Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Fatma Kaplan Hürriyet, tramvay projelerinde sınıfta kalsığının altını çizdiği Kocaeli Büyükşehir Belediyesini, Eskişehir örneğiyle eleştirdi.
Eskişehir’in efsanevi belediye başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in vizyonunu hatırlatan Hürriyet, “Bozkırın ortasında tramvayla şehir dokuyan bir yönetim var, burada ise bakanlığın parasına rağmen hedef tutturamayan bir anlayış” diyerek Büyükşehir yönetiminin 2024 Faaliyet Raporu’ndaki başarısızlıklarını gündeme taşıdı.
“YILMAZ HOCAYA HAYRAN OLMAMAK ELDE DEĞİL”
Fatma Başkan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Eskişehir, bozkırın ortasında bir şehir. Yılmaz Büyükerşen gibi hayran olunacak vizyona sahip bir başkan tarafından yönetildi. 15 yıl meclis çoğunluğu olmadan yönetti Yılmaz Hoca. Harikalar yarattı ve dünya kenti haline getirdi şehrini. Tramvay hatlarını yıllar öncesinde başlatmış ve bir sürü engele rağmen kısa sürede kenti tramvay hatlarıyla örmüş. Yılmaz Hocaya hayran olmamak elde değil.
.gif)
ZATEN BİRÇOK İŞİN PARASINI DA BAKANLIK VERİYOR
21 yıl geçmiş. Kocaeli gibi sanayinin başkenti bir kent ancak 2025 yılında tramvaydan bahsedebiliyor. Onda bile kendi hedeflerini tutturamadıklarını kendi 2024 faaliyet raporlarında yazıyorlar. Üstelik hiçbir engelleme yaşamıyorlar. Ciddi destekleniyorlar. Zaten birçok işin parasını da bakanlık veriyor. İkisi de Büyükşehir Belediyesi ama hangisi gerçekten büyük? Taktir halkımızın.
BELGELERE KARŞI KÜFÜRBAZ HAKARETLER
İyi olmak ile iyiyi oynamak arasında muazzam fark vardır. Biz belgelerle konuştukça küfürbazlar hakarete başvuruyor. Bazılarında da ego tavan yapmış. Kendi isimleri ile oturamayacakları koltuklardan güç alanlar, belgelerle cevap veremeyince kibir ve güç zehirlenmesi yaşıyorlar. Hakikatin sesi konforlu alanlara iyi gelmez. Dedim ya, yalanlar en çok sahibini kandırır. Siz bu kafayla devam edin bakalım”
Gündem, 24 Mayıs 2025 09:55
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
