AKP'liler kendilerine çok seçim kazandıran Kılıçdaroğlu'nu alkışlıyor!
Siyaset, 11 Mayıs 2025 04:15Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Terörsüz Türkiye' süreciyle ilgili mesajına iktidara yakın hesaplardan büyük destek geldi.
Anneler Günü vesilesiyle X hesabından terör örgütü PKK'nın silah bırakması ve Terörsüz Türkiye süreciyle ilgili mesaj paylaşan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na iktidara yakın hesaplardan destek geldi.
'TARİHİ BİR ADIM'
Terör örgütü PKK'nın hiçbir şart öne sürmeden silah bırakması ve kendisini feshetmesi 'tarihi bir adım' olarak nitelendiren Kılıçdaroğlu, "Bugün, ayrışma değil birleşme; çatışma değil uzlaşma zamanıdır" ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu'nun X'de 1 milyon görüntülenen bu mesajını muhalif hesaplar eleştirirken, iktidara yakın hesaplar ise destek verdi.
'SİZDEN GÜZEL SÖZLER DUYMAK DA VARMIŞ'
İktidara destek veren gazeteci Mustafa Albayrak, "Ahir ömrünüzde sizden güzel sözler de duymak varmış" derken; Fatih Tezcan ise "Şu adama bile şu paylaşımı yaptırdınız ya… Helâl olsun… Hakikaten büyük iş… Terörsüz Türkiye öyle güçlü geliyor ki, karşısında duran yerle yeksan olur… Allah razı olsun…" ifadelerini kullandı.
AKP eski MKYK üyesi Mücahit Bilici ise Kılıçdaroğlu'nun paylaşımının altına 'alkış' emojisi bıraktı.
İşte Kılıçdaroğlu'nun Anneler Günü'nde yazdığı mesajın tamamı:
"Başta aziz şehitlerimizin kıymetli anneleri olmak üzere, ülkemize fedakârca evlat yetiştiren tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum.
Bu anlamlı günde, bir gerçeği de ifade etmek isterim: Bizleri yıllardır birbirimize düşman etmeye çalışan, ülkemizin birliğine, dirliğine ve toprak bütünlüğüne kasteden terör örgütü; hangi kökenden olursa olsun tüm annelerin yüreğini dağlamıştır.
Bu nedenle, terör örgütünün hiçbir şart öne sürmeden silah bırakması ve kendisini feshetmesi; Türkiye Cumhuriyeti’nin sarsılmaz üniter yapısının korunması, toplumumuzun kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesi ve ülkemizde kalıcı barış ile huzurun sağlanması adına tarihî bir adım olacaktır.
Türkiye, sadece kendi sınırları içinde değil; Kıbrıs’tan Suriye’ye, Doğu Akdeniz’den Balkanlar’a, Kafkasya’dan Avrupa’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada sözü olan, duruşu olan ve geleceği inşa etme kapasitesine sahip bir ülkedir.
Bugün, ayrışma değil birleşme; çatışma değil uzlaşma; geride kalmak değil, gelişen ve değişen dünyada güçlü bir şekilde var olma zamanıdır."
Siyaset, 11 Mayıs 2025 04:15
Yorumlar (0)
Yılbaşı İyilik Pazarı İzmitlileri bekliyor!
Her 10 kişiden 7'si yoksullaştık diyor
Büyükakın: Herkesin belediye başkanıyız
Kule Deresi yine köpürdü!
Eski AKP'li vekil hapse atılmıştı, serbest bırakıldı
Kocaelili gazeteci- yazar Mustafa Eranıl, TÜYAP Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluştu
AKP'de Öcalan oyumuzu düşürür endişesi!
Başiskele’deki dev projede 350 milyon TL tasarruf sağlandı
Başkan Hürriyet, Yahya Kaptan’daki çalışmaları yerinde inceledi
AKP Kocaeli İl Başkanı Talus, Vali Aktaş’ın kapısını çaldı
Büyükşehir, 68 yeni otobüs satın aldı
Çayırova’da Başkan Çiftçi’nin 21 derslikli yeni meslek lisesi heyecanı!
Körfez ADD, yardımseverleri kahvaltıda ağırladı
Coşkun Sabah'ı yumurtacılıktan soğuttular!
Altın fiyatı bankaları solladı!
Başkan Sezer, Gölcüklüleri gururlandırılan başarılı öğrenci Sarp Arel’i tebrik etti
KOTO 23. Meslek Komitesi’nden eğitim kurumlarına ziyaret
Minikler Hereke halısının üretim sürecini yerinde gördüler
Kocaeli’de kadın hakeme saldırı yönetim zafiyetidir
Benzine bir indirim daha
Bırak muhalifleri, AKP'lilerin başına neler geldi
Kocaeli Bilnet Lisesi öğrencileri Amerika’da Falcon 9 roketinin fırlatılışına tanıklık etti
Hisarcıklıoğlu'ndan kredi faizi tepkisi
Kocaeli’de manav şivesi bir kitapta toplanacak!
Vefat eden başkanla ilgili haberi yalan çıkan İzmitli gazeteci kalp krizi geçirdi
Saadet, Erdoğan'a destek verecek mi?
İşte emeklilerin kesinleşen zam miktarı!
Gölcük Belediyesi bu eğitimle vatandaşa birçok konuda faydalı bilgiler aktaracak!
Konakta Bir Düğün adlı komedi oyunu, Körfez’de sahne aldı
Öcalan katil ve bir katil olarak geberecek!
İmamoğlu ile ilgili o haber yalan çıktı!
Gebze Ticaret Odası yönetiminden üyelere yalın dönüşüm desteği
Derinceli genç yazar Sudan okurlarıyla İstanbul’da buluştu!
Sarıdoğan: Türkiye’nin adalete ve ahlaklı siyasete ihtiyacı var
Sağlık sistemi çöküşte, meclis işlevsizleştirildi
Kartepe tramvayında ilk ray yerleştirildi
Euro cinsinden asgari ücret artışında Türkiye en düşük ikinci ülke
Kartepe’de karavan parkı sinek avlıyor!
Adapazarı-Gebze treni daha fazla kişiye hizmet verebilir
