AKP'liler kendilerine çok seçim kazandıran Kılıçdaroğlu'nu alkışlıyor!
Siyaset, 11 Mayıs 2025 19:40Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Terörsüz Türkiye' süreciyle ilgili mesajına iktidara yakın hesaplardan büyük destek geldi.
Anneler Günü vesilesiyle X hesabından terör örgütü PKK'nın silah bırakması ve Terörsüz Türkiye süreciyle ilgili mesaj paylaşan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na iktidara yakın hesaplardan destek geldi.
'TARİHİ BİR ADIM'
Terör örgütü PKK'nın hiçbir şart öne sürmeden silah bırakması ve kendisini feshetmesi 'tarihi bir adım' olarak nitelendiren Kılıçdaroğlu, "Bugün, ayrışma değil birleşme; çatışma değil uzlaşma zamanıdır" ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu'nun X'de 1 milyon görüntülenen bu mesajını muhalif hesaplar eleştirirken, iktidara yakın hesaplar ise destek verdi.
'SİZDEN GÜZEL SÖZLER DUYMAK DA VARMIŞ'
İktidara destek veren gazeteci Mustafa Albayrak, "Ahir ömrünüzde sizden güzel sözler de duymak varmış" derken; Fatih Tezcan ise "Şu adama bile şu paylaşımı yaptırdınız ya… Helâl olsun… Hakikaten büyük iş… Terörsüz Türkiye öyle güçlü geliyor ki, karşısında duran yerle yeksan olur… Allah razı olsun…" ifadelerini kullandı.
AKP eski MKYK üyesi Mücahit Bilici ise Kılıçdaroğlu'nun paylaşımının altına 'alkış' emojisi bıraktı.
İşte Kılıçdaroğlu'nun Anneler Günü'nde yazdığı mesajın tamamı:
"Başta aziz şehitlerimizin kıymetli anneleri olmak üzere, ülkemize fedakârca evlat yetiştiren tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum.
Bu anlamlı günde, bir gerçeği de ifade etmek isterim: Bizleri yıllardır birbirimize düşman etmeye çalışan, ülkemizin birliğine, dirliğine ve toprak bütünlüğüne kasteden terör örgütü; hangi kökenden olursa olsun tüm annelerin yüreğini dağlamıştır.
Bu nedenle, terör örgütünün hiçbir şart öne sürmeden silah bırakması ve kendisini feshetmesi; Türkiye Cumhuriyeti’nin sarsılmaz üniter yapısının korunması, toplumumuzun kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesi ve ülkemizde kalıcı barış ile huzurun sağlanması adına tarihî bir adım olacaktır.
Türkiye, sadece kendi sınırları içinde değil; Kıbrıs’tan Suriye’ye, Doğu Akdeniz’den Balkanlar’a, Kafkasya’dan Avrupa’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada sözü olan, duruşu olan ve geleceği inşa etme kapasitesine sahip bir ülkedir.
Bugün, ayrışma değil birleşme; çatışma değil uzlaşma; geride kalmak değil, gelişen ve değişen dünyada güçlü bir şekilde var olma zamanıdır."
Siyaset, 11 Mayıs 2025 19:40
Yorumlar (0)
İzmit’te şok ölüm! 5. kattan yere çakıldı
Başkan Söğüt: Gençlerimiz ülkemizi daha güçlü seviyelere taşıyacak
Gölcük İhsaniye’deki o çalışma ne zaman bitecek?
Derince’de Engelliler Haftası buluşması
İzmitli esnafa bayram öncesi kolaylık
İzmit Belediyesi’nde toplu sözleşme sevinci
İzmit Marina’daki Sahil Güvenlik Botu 19 Mayıs’ta ziyarete açılacak
Başkan Çiftçi’den 19 Mayıs mesajı
Anayasanın hangi maddelerini değiştireceksiniz?
Altın o rakamı görecek!
Körfezli özel sporcu Bahar yüzmede Türkiye ikincisi oldu
Büyükkakın: Çiftçimize desteğe durmadan devam edeceğiz
Kurban uyarısı: Artan et tüketimi kalbi zorlayabilir
Kurban Bayramı öncesi fahiş fiyat denetimi
Her 10 kişiden 3'ü işsiz
Başkan Gökçe’den 19 Mayıs mesajı
Kocaeli’de seracılık yaygınlaşıyor
Kocaeli vekili Yargıtay önünde fenerle adalet aradı!
Başkan Sezer: Kutlu bir gündür 19 Mayıs
Emekli ve memur maaşında yeni rakamlar
İzmit Milli İrade Meydanı’nda konser coşkusu
Darıca’daki o sokakta kapsamlı yenileme
Kuruyemiş almak bile artık lüks
Silahlı kavga ihbarında olay yerine giden 2 polis şehit edildi
İzmit Belediyesi’nden sinek mesaisi
Sanat tarihçisi Şerif Yaşar İzmit’teki o merkeze hayran kaldı!
İzmit İlçe Sağlık Müdürü Arslan öğretmen gibi davranıyor!
İzmit Çınar Akademisi pilav gününde buluşturdu
O parkta yeterli ağaç yok!
Ben sadece tatsız değil ürkütücü buldum videoyu
Körfez’de aşıklar gecesi böyle geçti!
Erdoğan’dan Kocaeli’ye övgü
Bayram tatili öncesi turizm sektöründe hareketlilik
Başkan Büyükakın’dan 19 Mayıs mesajı
Bu politikaların bedeli ağır olacak
19 Mayıs’ta ulaşım ücretsiz
Çocuk yaşta evliliği meşrulaştırdılar
Erdoğan CHP'den yeni transfer mesajı verdi
Erdoğan İzmit'te gençlere seslendi
