Başkan Gökçe: 23 Nisan geleceğimize emanet
Gündem, 22 Nisan 2025 12:37Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında kendisini ziyaret eden minik öğrencilerle bir araya gelerek bayram coşkusunu paylaştı.
ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ülkemizde coşku içerisinde kutlanıyor. Düzenlenecek olan etkinliklerle bayramın en güzel şekilde yaşanacağı noktalardan biri olan Derince’de de büyük bir heyecan var. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de bayramın mutluluğunu yaşayan öğrencileri makamında konuk ederek, 23 Nisan coşkusuna ortak oluyor. Bu kapsamda Başkan Gökçe’yi ziyaret eden ilk kurum Çakabey İlkokulu oldu.
.gif)
MAKAM KOLTUĞU CİHANGİR’İN
Çakabey İlkokulu Müdürü Ekrem Ertuğral, öğretmen Ayşegül Işık Olpak ve 2. sınıf öğrencisi Cihangir Karaca’yı konuk eden Başkan Gökçe, yaptığı değerlendirmede “Bugün makam koltuğumuzu sevgili Cihangir’e devrettik. Çocuklarımızın gözlerindeki umut ve neşe, yarınlarımızın en güzel teminatı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel bayramda, ülkemizin yarınları olan yavrularımız ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.
MİNİK AYAKLAR ANAOKULU
23 Nisan dolayısıyla Başkan Gökçe’ye düzenlenen ziyaretlerin ikinci konukları Minik Ayaklar Anaokulu öğretmen ve öğrencileri oldu. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Gökçe, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu anlamlı bayramda onları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Başkan Gökçe’nin son ziyaretçileri ise Derince Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmete sunduğu Senin Yuvan Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri oldu.
SENİN YUVAN KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ
Başkan Gökçe, Derince Belediyesi çatısı altında geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve ailelerine güvenli, modern ve sıcak bir yuvada hizmet veren Senin Yuvan Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minik öğrencilerle tek tek ilgilendi. Senin Yuvan Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri ile sohbet eden Başkan Gökçe, “Evlatlarımızın gözlerindeki ışıltı, yüreklerindeki coşku bize umut verdi. Çocuklarımızın neşesi, yarınlarımızın en güzel teminatı” dedi. Ziyaretler esnasında miniklerin heyecanına ortak olan Başkan Gökçe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın coşkusunu hep birlikte yaşadıklarını ifade etti.
Gündem, 22 Nisan 2025 12:37
Yorumlar (0)
Zeytinler ağaçlardan toplanıp yağ olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak
Kocaeli'de istihdam hamlesi
Kağıtsporlu sporcular önemli bir başarıya daha imza attı
Başkan Gökçe’den KOTO’ya hayırlı olsun ziyareti
Cezaevleri hukukun bittiği, keyfî uygulamaların başladığı yerler olamaz!
Körfez meclisi toplandı
Gergerlioğlu, Dilovası’ndaki yangında yakınlarını kaybedenlere verdiği sözü tuttu
Silahla şakalaşma ölüm getirdi
Gözler emekli düzenlemesinde!
Karlı günler kapıda!
Derince’de gece yarısı şok ölüm!
Kocaeli’de sahte hesaptan okullar tatil mesajı atıldı!
Santral Rampası’nda modern bir görünüm
A101 emekçileri eylemi: İnsani koşullar sağlansın
Uyarı üstüne uyarı: Fırtınaya dikkat!
Bahçeli'nin Ahmetler makama sözü ciddiye alınmadı!
Kartepe’de yenilenen Kanal Park, açık hava sergi alanı haline geldi
İzmit Belediyesi yöneticilerinden muhtarlara ziyaret
SEDAŞ’ta elektrik hatlarını zorlu kış koşullarına hazırlama mesaisi
KSO Başkanı Zeytinoğlu’ndan nefes kredisi yorumu
Olumsuz hava şartları trafikte yasak getirdi!
Binlerce kişinin borcu silinecek
Meteorolojiden bir uyarı daha!
İki ilçede daha Lokomotif Çocuk Köyleri inşa ediliyor
Konut kredisinin aylık taksitleri 60 bin TL’yi aşıyor
Çayırova’da kasım ayı etkinlikle dolu!
Yiğitlik midir, geçemediğin partiyi kayyumlamak?
Maaşlar eriyor, geçim sıkıntısı büyüyor!
Tramvayı görenler dönüp bir daha baktı!
Emekli aylıkları ile ilgili düzenlemenin detayları açıklandı
Kayyumdan usule aykırı yardım
Kocaeli Şehir Tiyatroları oyuncuları İstanbul’da ayakta alkışlandı
WhatsApp kullanıcılarına uyarı!
Devlet Bahçeli'nin kız kardeşi vefat etti
2027'de de zam yağacak!
UlaşımPark çalışanlarından Kızılay’a kan desteği
O partinin Genel Başkanına iftira mı atıldı?
Sıcak yemek desteği köylere de taşındı
Körfez’in küçük yüzücüleri performansları ile göz doldurdu
