Kocaeli Bilnet Okulları’nda şiir dolu bir gece
Eğitim, 19 Şubat 2025 22:09Özel Kocaeli Bilnet Okulları, öğrencilerinin sanatsal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. “Sen Şiirsin Çocuk” adlı şiir dinletisi, 7. sınıf öğrencilerinin duygu ve düşüncelerini dizelerle dile getirdiği unutulmaz bir geceye dönüştü.
Sanatın ve edebiyatın büyülü dünyası, genç yüreklerin kaleminden dökülen dizelerle hayat buldu. Özel Kocaeli Bilnet Okulları, öğrencilerinin sanatsal ve kültürel gelişimlerini desteklemek amacıyla anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 17 Şubat’ta gerçekleşen “Sen Şiirsin Çocuk” adlı şiir dinletisi, 7. sınıf öğrencilerinin duygu ve düşüncelerini özgürce ifade ettiği unutulmaz bir geceye dönüştü.
DİZELERDE SAKLI DUYGULAR SAHNEYE TAŞINDI
Öğrenciler, “çocuk” temalı şiirleriyle izleyicilere yalnızca kelimelerle değil, duygularıyla da dokundu. Sahnedeki özgüvenleri ve içtenlikle dile getirdikleri dizeleriyle hem öğretmenlerinden hem de velilerinden büyük alkış aldılar. Şiirin ritmi, seslerin ahengi ve dizelerde gizlenen anlamlar, geceye derin bir ruh kattı.
.gif)
SANATA VERİLEN DEĞER GELECEĞİ AYDINLATIYOR
Bu anlamlı etkinlik, Özel Kocaeli Bilnet Okullarının sanata ve kültüre verdiği önemin bir göstergesi olurken, aynı zamanda öğrencilerin kendilerini ifade etmeleri için değerli bir fırsat sundu. Okul yönetimi ve öğretmenlerin sanata verdiği destek, öğrencilerin hayal gücünü ve estetik bakış açısını güçlendirmesine katkı sağlıyor. Eğitim sadece derslerden ibaret değildir; sanat, bireyin düşünce dünyasını zenginleştiren ve ona farklı pencereler açan en güçlü araçlardan biridir.
ŞİİRLE BÜYÜYEN NESİLLER
“Sen Şiirsin Çocuk” etkinliği, çocukların dizeleriyle unutulmaz bir geceye dönüşerek sanatın ve edebiyatın ne denli güçlü bir ifade biçimi olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Kültür ve sanatla büyüyen nesillerin, geleceği daha aydınlık kılacağına olan inançla, bu tür etkinliklerin artarak devam etmesi temenni ediliyor.
Eğitim, 19 Şubat 2025 22:09
Yorumlar (0)
İzmit Akademi, gençleri basketboldan soğutuyor!
Yağmur yağsa sığınacak yer yok!
Büyükakın STK’lara seslendi
Bahçeli'den DEM'in Öcalan mitingine destek!
Gölcük Hamidiye’de Kestane Festivali coşkusu
Saadetliler Gölcük’te Hasan Bitmez anısına lokum dağıttılar
Zeray GYO için Borsa İstanbul’da ilk gong çaldı
Kocaeli’de yılbaşı gecesi işletmeler 03.30’a kadar açık kalacak
Büyükakın’a haddehane cevabı: Halkla alay etmeyin!
Dilovası faciası ile ilgili bilirkişi raporu ve iddianame üzerinde siyasi baskı var!
Otoyola çıkacak sürücüler dikkat! Kandıra gişelerinde çalışma var
İzmitli sporcu gece yarısı silahla vuruldu
Trafik cezaları cep yakacak!
Symbol AVM’ye yakın nokta çöplüğe döndü!
İYİ Parti’de Yüksel Ercan’ın yardımcıları belli oldu
AKP Genel Başkanlığına Bilal Erdoğan mı geçecek?
Özgür Özel, DEM'lilere sert çıkmayacak mı?
Büyükakın: Sadece iş yapacağız, laf uçar, eser kalır
Başkan Sezer muhtarları dinledi ve yardımcılarına talimat verdi
Ekmek ve simit zamları için yeni bir uygulama
Büyükşehir’in kursu ile kendi işlerinin patronu oldular
Kocaeli’de muhteşem Atatürk sergisi
İki adet metro tüneli açma makinesi Derince’ye getirildi
DEM'lilerin raporunu paçavra diyerek yırttı!
Sapanca gölü geri çekiliyor, ekosistem tehlikede
Kocaeli’de fotoğraf yarışmasına rekor başvuru
Başkan Hürriyet İzmitlileri bu pazara davet etti!
Vali Aktaş güne okul ziyareti ile başladı
Çayırovalılar bu kurslarda bağlama çalmayı öğreniyorlar
Kasaphan Steak House, KOTO üyelerine indirim yapacak!
Kartepe tramvayında tepki çeken yapboz haller
15 Temmuz’la ilgili duruşmada başka, TBMM’de başka türlü konuştu!
Körfez’de 16 yaşındaki genç kız ölü bulundu: İntihar mı, cinayet mi?
Bağımsız 3 vekil İYİ Parti'ye geçecek!
Yılbaşı İyilik Pazarı İzmitlileri bekliyor!
Her 10 kişiden 7'si yoksullaştık diyor
Büyükakın: Herkesin belediye başkanıyız
Kule Deresi yine köpürdü!
Eski AKP'li vekil hapse atılmıştı, serbest bırakıldı
