BIST14.545
DOLAR48,08
EURO56,09
ALTIN7.212
BITCOIN3.772.828
26° KOCAELİ
MENÜ ALTI [eski #501]
Polis & Adliye

FETÖ'nün TSK'daki kripto yapılanmasına operasyon

FETÖ'nün TSK'daki kripto yapılanmasına yönelik İzmir merkezli ve Kocaeli'nin de aralarında olduğu 44 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 82'si muvazzaf 133 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

19 Kasım 2019
FETÖ'nün TSK'daki kripto yapılanmasına operasyon
FETÖ'nün TSK'daki kripto yapılanmasına operasyon
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturmaları devam ediyor. Bu kapsamda FETÖ'nün TSK yapılanması içerisinde faaliyet gösterdikleri ve 'mahrem imamlarca' ankesör ya da büfe telefonlarından arandıkları belirlenen 82'si muvazzaf, 133 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi.
 
Gözaltı kararı verilenler arasında muvazzaf 3 albay, 5 binbaşı 5 yüzbaşı, 12 üsteğmen, 54 astsubay ve 3 uzman çavuş ile 14 kapatılan askeri okul öğrencisi ve meslekten ihraç edilen, emekli, istifa, sözleşme feshi gibi nedenlerle ilişiği kesilen 2 albay 2 yarbay, 3 yüzbaşının da olduğu belirtildi.İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İzmir ve Kocaeli başta olmak üzere 44 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. 
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Polis & Adliye kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.